signál tady je všude od března,ted sem se byl ptát ve dvou elektrech a i sousedi to mají.. tak nevím proč to nejde,vlezu ješte nastřechu a zkusi pohýbat anténu..
Na střeše to nebude. 1/ Máš digitální signál 2/ Anténa je ve správné zdířce - jinam nejde 3/ Set top box je propojený scartem s TV 4/ Je zapnutý ale nevyhledá stanice Pak to bude opravdu triviální problém, který děláš ty při ladění stanic, anebo otázka zda zkusit jiný přístroj.
přístroj je dnes nový kupovaný a funguje, zkouším to na dvou ruzných televizích, ted sem koupil novou anténu tak to přepojím a uvidím.. ale docela se divím že ten set top box má vkládání na video kazety, že když ho zapnu a dám tam film na vhs kazetě tak to jede ale když kazetu vyndám a ladím signál tak to nic nenajde
ted jsem si pujčil od souseda jeho set top box, má temeř stejný jako já a mu to jde, když sem ten muj hodil kněmu tak mu tam funguje,takže chyba přístroje to není, když dám a všechno zapojím tak je tam intenzita signálu a pod tím kvalita signálu, ta intenzita skáče od 0% do 50% a kvalita signálu je pořád na 0 , moja byla s antenou nahoře a hýbala na všechny směry,tak už nevím
popsal jsem to špatně :-) , ten souseduv u mě nejde a ten muj u souseda jde, čili u mě nejde ani muj ani souseduv,tady jsem vyloučil chybu zařízení mojho, signál z anteny jde,když antenu dam do televize signal a programy chytám normálně ale když zapojim antenu do set top boxu a propojim televom ze set top boxem scartem tak ani prd
Taky by bylo dost dobré zkusit na ten SetTopBox připojit jinou anténu (třeba z rádia) nebo připojit drátek. Mám takový pocit, že některé antény mají v sobě zabudovanou elektroniku, která zesiluje anologový signál, ale nehodí se pro digitální (nevím to jistě). Jinak mě ještě napdá, jestli na televizi nastavuješ kanál AV (nebo scart) .
díky, zkusím se vtom zorientovat a propojit dobře :-),
na střeše máme anténu která má svuj zesilovač a dole je zapojená do zásuvky, takže zté antény ze střechy jde kabel do set top boxu a v televizi je jen csart.. zezadu set top boxu mám scart, Aerial, TO tv loop out a to je vše
Možná přes ten analog zesilovač neprojde digitál signál.
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.