Ahoj,mam problem s aktualizaci visty Dal sem vypnout a aktualizovat PC a po 3. aktualizaci ze tří se místo vypnutí restartoval a opět se začal aktualizovat,takto to jde pořád dokola... Pomozte mi prosím
Mas k te viste instalacni DVD? primo od Microsoftu? nebo mas jen vypalene nebo k pc si dostal obnovovaci (to poznas nejlepe pokud je na tom DVD nekde uveden nazev vyrobce pc nebo prodejce).
pokud si muzes pujcit instalacni DVD take dobre.
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě... Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století... Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek... Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
Ne nemusis preinstalovavat Visty. Pouzij tento postup: Najprv v BIOS sa uisti ci mas nastavene bootovanie z CD/DVD mechaniky, ak nie tak nastav bootovanie z CD/DVD mechaniky... Vloz instalacne DVD Windows Vista do DVD mechaniky, a restartuj pocitac. Ak budes dotazany na bootovanie z disku, stlac lubovolny klaves. Ked budes dotazany nakonfigurovat volby jazyka instalacie, format casu a meny, klavesnicu alebo metodu vstupu, podla tvojho uvazenia a nasledne klikni na Dalej (Next). Na stranke Install Windows, klikni na Repair your computer. Pri volbe nas stranke System Recovery , klikni na verziu OS Windows Vista, ktoru mas a potom klikni na Next. Na stranke System Recovery Options , klikni na Command Prompt. Napis cd C:\windows\winsxs, a stlac klaves ENTER. Napis ren pending.xml pending.old, and potom stlac klaves ENTER. Napis regedit, a potom stlac klaves ENTER. Vyber kluc HKEY_LOCAL_MACHINE. V hornom menu zvol volbu File, klikni na Load Hive. Najdi nasledovnu zlozku: C:\windows\system32\config\components Ked budes dotazovany po nazve, napis Offline_Components. V editore registru - Registry Editor, najdi a nasledne zmaz nasledovne podkluce registra: HLKM\Offline Components\AdvancedInstallersNeedResolving HKLM\Offline Components\PendingXmlIdentifier Opusti Registry Editor:Na prikazovom riadku napis exit, cim opustis Registry Editor. Stlac klaves ENTER. Klikni na Restart.
Ahoj, používáte někdo TV Box Nokia 8010? Jak jste na tom po aktualizaci na Android 14? Stalo se mi z toho těžítko, protože Kodi po 10 minutách provozu se vypne. Zkoušel jsem tovární nastavení, nová instalace Kodi, pak jsem zkoušel Kodinerds 22. Vše...
Poslední příspěvek
:idea: Taktéž jej používám a nenapadlo by mě jej aktualizovat, má jen k dispozici 4GB RAM , MediaBox Nokia 8010, obecně MediaBoxy NEDOPORUČUJI aktualizovat na vyšší verzi Androidu , protože se tak přejde problémům jež popisuješ, co teď s tím těžko...
mám stařičký noťas ASUS E200H, využíval jsem ho jen na prohlížení webu tak to stačilo ale po aktualizaci oken už se nezapnul. Notebook jede (nebo aspoň svítí dioda) a obrazovka se jakoby podsvítí, to dělal i předtím než nabootoval do...
Poslední příspěvek
To však oficiálně funguje jen na WIN PRO. Není to pro HOME podporované, takže to WIN update nemusí respektovat - zkušenosti s tím nemám. A funguje to jenom pro Feature Update (nové verze WIN), ostatní aktualizace to nezastaví. Toto však není...
Dobrý den
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
kdyby jsi na místo toho uvedl zdařilejší postup na úpravu Windows 11 (10). ..
A proc, kdyz se na nic neptas? Ja se navic staram o to, aby kompy fungovaly, takze nebudu dobrovolne hledat cestu, jak je rozj*bat (viz UXtheme, ze?)
BTW s cestinou ti...