Uvidíme, osobně bych tu službu uvítal.X píše:Tak datové schránky pojedou, až se pošta uráčí ... nejdříve spadl 3 dny server autorizační autority, a pak se pošta rozhodla udělat na pár dní odstávku a údržbu![]()
![]()
Internet přežil smrt Michaela Jacksona
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
-
guest
Re: Internet přežil smrt Michaela Jacksona
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Víš jaký je rozdíl mezi pedagogem a pedofilem?gyga píše:Zas na druhou stranu ty jeho výstupy s malýma dětma???
Ten druhý má rád děti.
- N!cholai
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
A to je další věc, která mě na Jacksonovi štve. I když mu věřím, že je neviný, ale nikdy nevíte. A co mě štve je, že si neustále dělal nový obličej, na některých klipech vypadá strašně
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
Třeba to tak chtěl Bůh. Můžeš za to Boha oznámkovat. Podle známek to s ním jde s kopce.
http://ratethegod.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://relax.lidovky.cz/krestane-denne- ... avosti_mtr" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ratethegod.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://relax.lidovky.cz/krestane-denne- ... avosti_mtr" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/jaksonov ... evaka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
Absolutní souhlas. Když jsem ten den ráno vstal, spustil net a dočetl se, že Jackson je mrtvý, pozvedl jsem obočí, uhnul pohledem stranou a řekl: "Ach bože, toho zas budou plný zprávy..."Myloš píše:Jak to píše Petr Paulczynski ve svém článku Tak se nám rozpadl Jackson:Hned na začátek ohlašuji, že mne to nechává v klidu, ba co je horší, vůbec mne to nedojímá. Nechápu šílenství fanoušků, se mnou ta zpráva vůbec nehnula a nechává mne naprosto nedotčeného. Smrt mu samozřejmě nepřeji, tak jako nikomu, ale ani tisíc Majklů pro mne není jeden Walda na němž jsem na rozdíl od tohoto vyběleného černocha vyrůstal. A přitom i smrt Waldy mne nikterak nedojímala.
…
Spíš mne zasáhne smrt někoho blízkého, než smrt hvězdy pop music. Proč nešílejí naše media pro 13 mrtvých při povodni?
Ale umře "umělé monstrum" a bulvár i nebulvár mají žně. Žádné truchlení. Prachsprostý byznys…
Byla to ikona, to ano, ale život jde dál a je potřeba řešit skutečné problémy...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
- Crave
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Já bych také řekl svůj názor.
Ono Michael Jackson, člověk, který se narodil jako synek černošské rodiny v malém městě Gary ve státě Indiana(byl jsem tam a to je černošská vesnice), se věnoval se svými sourozenci hudbě. Vynikal tam. Dal se na dráhu muzikanta - zpěváka a myslím si osobně, že udělal dobře.
Bohužel byl černoch a černoši jsou v USA bráni jako v ČR cigáni nebo bezdomovci, takže jako spodina. To ho ovlivnilo velice. Ale dokázal tu věc, že si ho ti "bílí" lidé oblíbili. Hudbu člověka ze spodiny. To bylo něco v té době. To už mluví o něčem vyjímečném...Na druhou stranu chtěl být něčím jiným, nechtěl být tou spodinou, proto asi ty operace (i kdyz to možná bylo způsobené těmi popáleninami z reklamy na Pepsi) a bohužel se vydal na cestu, která ho nakonec stála i život, nejspíš.
Přinesl do společnosti něco nového, rozběsnil celý svět svým tancem a zpěvem, některé jeho klipy jsou směřovány k ochraně přírody (i když to mě je jedno ta ochrana přírody, jeho věc a cesta, kterou se také vydal) ale i tak, když se dívám na jeho klipy, tak to na mě celkem působí..jeho smrt me celkem zarmoutila, poslouchal jsem ho, když jsem byl malý..takze aj vzpominka na me mladi (je mi sice 20 ale i tak)..Bohužel před smrtí upadl v zapomění, ale zase po smrti šlo vidět, že např. na mp3s.nadruhou.net v počtu stahování písniček byly jeho v popředí. Tzn. jednu věc, že lidé si ho připomněli, také si vzpoměli na to, že ho měli rádi, jeho písničky, takže byl oblíbený ve své době. Neprojevoval se ke sklonku svého života nějak moc, ale v lidských srdcích a paměti zůstal.
To jsou mé postřehy a můj názor na danou věc. Možná to přestanete číst po půlce, ale na toto téma jsem čekal, abych to tu mohl sdělit. Suďte mě jak chcete, ale názor mi nevemete..:) See ya..:)
Ono Michael Jackson, člověk, který se narodil jako synek černošské rodiny v malém městě Gary ve státě Indiana(byl jsem tam a to je černošská vesnice), se věnoval se svými sourozenci hudbě. Vynikal tam. Dal se na dráhu muzikanta - zpěváka a myslím si osobně, že udělal dobře.
Bohužel byl černoch a černoši jsou v USA bráni jako v ČR cigáni nebo bezdomovci, takže jako spodina. To ho ovlivnilo velice. Ale dokázal tu věc, že si ho ti "bílí" lidé oblíbili. Hudbu člověka ze spodiny. To bylo něco v té době. To už mluví o něčem vyjímečném...Na druhou stranu chtěl být něčím jiným, nechtěl být tou spodinou, proto asi ty operace (i kdyz to možná bylo způsobené těmi popáleninami z reklamy na Pepsi) a bohužel se vydal na cestu, která ho nakonec stála i život, nejspíš.
Přinesl do společnosti něco nového, rozběsnil celý svět svým tancem a zpěvem, některé jeho klipy jsou směřovány k ochraně přírody (i když to mě je jedno ta ochrana přírody, jeho věc a cesta, kterou se také vydal) ale i tak, když se dívám na jeho klipy, tak to na mě celkem působí..jeho smrt me celkem zarmoutila, poslouchal jsem ho, když jsem byl malý..takze aj vzpominka na me mladi (je mi sice 20 ale i tak)..Bohužel před smrtí upadl v zapomění, ale zase po smrti šlo vidět, že např. na mp3s.nadruhou.net v počtu stahování písniček byly jeho v popředí. Tzn. jednu věc, že lidé si ho připomněli, také si vzpoměli na to, že ho měli rádi, jeho písničky, takže byl oblíbený ve své době. Neprojevoval se ke sklonku svého života nějak moc, ale v lidských srdcích a paměti zůstal.
To jsou mé postřehy a můj názor na danou věc. Možná to přestanete číst po půlce, ale na toto téma jsem čekal, abych to tu mohl sdělit. Suďte mě jak chcete, ale názor mi nevemete..:) See ya..:)
-
indy3
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný tím že chcípl tak se vlastně OŽIVIL co jsem slyšel tak ho "bolely" ty operace a bral prášky bohůžel jich bral víc a na to nejspíš zemřel 
Jacksona si nejvíc pamatuju klipu od eminema
No konečně bude od toho ČERNO BÍLÍHO KINGA KLID
Jacksona si nejvíc pamatuju klipu od eminema
No konečně bude od toho ČERNO BÍLÍHO KINGA KLID
http://relax.lidovky.cz/jacksonovy-vlas ... avosti_mev" onclick="window.open(this.href);return false;
Tomu vůbec nerozumím, vždyť měl přece paruku.
Tomu vůbec nerozumím, vždyť měl přece paruku.
Hlavně když se to bude dobře prodávat 
http://www.novinky.cz/koktejl/173386-me ... nimku.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 6878 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od meda2016