Nemůžu z přidat nebo odebrat programy odebrat "HP Image Zone Expres".Není u něj nic ani změnit ani odebrat.Zkoušel jsem to v CCleaner tam nejde ani vymazat ani odinstalovat.V RegCleaner není vidět vůbec a v registech ho taky nevidím.Je nějak zašitej pacholek.Zbyl mi tu po odinstalovaní tiskárny HP.
Nj soft od HP je velice agresivní. Nezkoušels ho odstranit pomocí instalačního CD? Už se mi stalo že cosi nešlo odinstalovat bez instalačního CD uninstal byl přímo na CD a na disk se nenainstaloval, parchant jeden...
CD uninstall jsem to zkoušel jako první,ale něco mi tam prostě zůstalo,tak to zkoušel různě.Něco jsem pryč dostal,ale jediný HP Image Zone Expres mi tam nějak zůstal a nevim jak na něj.
Pokud to takhle odstraníš "natvrdo" může se stát že při startu ti Win začne hlásit "win.ini nebo win.cfg nenašel >ten a ten soubor< nebo nějaká podobná hláška a je dost problém se toho zbavit protože prolezeš win.ini a nic, tam to není potom registry tam něco najdeš tak to smázneš polovina chybového hlášení zmizí ale problém bude furt a už nevím kde co smazat ale možná by ti tady poradili když se mi tohle stalo tak sem tohle fórum ještě neznal...
V tomhle mne ještě nezklamal RegCleaner. Má v sobě i funci odinstalace programů (stejně také CCleaner, Spybot) a kupodivu bývá tam toho více, než v klasickém wokenním Přidat nebo odebrat programy. A zároveň ti pročistí i registry.
V RegCleaner jsem taky věřil,ale není tam nikde vidět jak už jsem psal.A v CCleaner je vidět ale nejde odmaznout ani odinstalovat.V registrech ho taky nevidim,ale v přidat nebo odebrat stále figuruje. Hm????