http://zpravy.idnes.cz/za-dve-desitky-p ... anicni_top" onclick="window.open(this.href);return false;Za dvě desítky písniček z internetu musí žena zaplatit miliony
Dvaatřicetileté Američance Jammie Thomasové-Rassetové ze státu Minnesota uložil soud pokutu ve výši přes 36 milionů korun za to, že si z internetu nelegálně stáhla 24 písniček a nabízela je dál volně ke stažení. "Nikdy to ze mě nedostanou," tvrdí matka čtyř dětí.
Soud s The Pirate Bay, ACTA, SOPA, PIPA, etc.
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Soud s The Pirate Bay začíná
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
Clay
- Level 1.5

- Kontaktovat uživatele:
To už je trošku moc ne?
NTB: ASUS PRO66I - C2D T5900 2,2GHz, NVIDIA GeForce GT220M 1GB, HDD 500GB
Je to přesně tolik, kolik je uvedeno v zákonech státu Minnesota. Ještěže naši zákonodárci jsou tak osvícení. 
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
at zijou
to se mi na čr libi. stahovani hudby a filmu - neni problem
K tomu se nedá říct nic jinýho než 'dem*nce'..
Nebudu se rozčilovat ani rozepisovat, nemá to cenu, stačí když řeknu, že mi to je celé dost proti srsti. Nevím, co si od toho všeho slibují, ale rozhodně to není dobře, to by si měli uvědomit všichni. Ptž směr kam to celé spěje už tu jednou byl..
Simon P40: Stahování ano, sdílení nikoliv. A to je myslím hlavní problém, stahuje totiž kde kdo..
Simon P40: Stahování ano, sdílení nikoliv. A to je myslím hlavní problém, stahuje totiž kde kdo..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Kdy prosím?Ptž směr kam to celé spěje už tu jednou byl..
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Směr který tu byl, pamatuji. Kradli všichni a nikdo nebyl potrestán. Teď sice taky krade kdekdo, ale již je sem tam někdo i potrestán.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
Ten směr, který byl nejspíš myšlen, tu byl ale zavlečen z Německa (okupace), kde se dostal k moci roku 1933.
Radix:
Proto v někdejším pražském bufetu Na Hradbách (dnes je tam MxBastard) měli jako prevenci proti zcizení vidličky, nože i lžíce provrtané.
Jíst polévku děravou lžící, to je opravdu žrádlo
Proto v někdejším pražském bufetu Na Hradbách (dnes je tam MxBastard) měli jako prevenci proti zcizení vidličky, nože i lžíce provrtané.
Jíst polévku děravou lžící, to je opravdu žrádlo
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

Slyšel jsem, že to bylo i v jiných bufetech, ale osobně jsem se s tím nikdy nesetkal. Asi znali své papenheimské.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Blbé...ale "logiku" toho chápu.Prostě chtěli vytvořit odstrašující případ a ukázat "pirátům" ,že se s nikým a ničím nebudou "tůt" ... a že jsou schopni mouchu olizující cizí cukřík,rozstřílet kulákem na části okem neregistrovatelné.Silnej psychologickej efekt to jistě pro nemálo lidí má,ale záleží na jak dlouho.Je nad hvězdy jasné,že odškodného se nedožijou..tak "alespoň nějaký" kapitál se rozhodli z toho vytěžit...každopádně z lidskýho hlediska je to pěknej humáč...