zdravim mam docela važnej problem.
po instalaci win7 se mne včera najednou začali objevovat hlašky o nepravosti systemu,dokonce mam černou plochu nereaguje na oveřeni online akorat tam piše chybu a na netu microsoftu zas napiše že neoveřuje beta verze.ani zadani kliče nefunguje.problem je v tom že nemužu ani přeinstalovat spatky na xp. v byosu dam bot z cd a ono nic,skoušim přes f12 dam cdrom a ono nic. nevite jak mam nainstalovat xp.abych se tech sr.... zbavil?
Nastav v Biosu jako první boot zařízení mechaniku. Jinak můžeš zkusit i klávesu F9 (občas slouží jako výběrová pro boot zařízení). S přeinstalací by problém být neměl.
Kde se vzala chyba instalace W7 netuším. Možná někdo jiný?
/*předpokládám, žes dělal čistou instalaci W7, nikoliv upgrade? */
Naposledy upravil(a) d1amond dne 27 kvě 2009 14:33, celkem upraveno 1 x.
Mám už cca 10 let starý počítač a všechno fungovalo celkem v pohodě až do nedávna, kdy se nezapnul. Respektive se rozsvítí světla v bedně, větráky atd. nenačte se ale obrazovka - ta celou dobu nemá signál. V takovémto stavu je počítač...
Poslední příspěvek
To se mi u jednoho PC pred lety taky stavalo a po vymene za jiny zdroj bylo po problemu. Ale to bylo to PC po vypnuti uplne mrtve , zadne vetraky se nespustily.
Zdravím, toto je můj počítač
Chtěl bych se zeptat jestli bych měl něco změnit nebo je vše ok
Předem děkuji za odpověď :inlove:
Poslední příspěvek
Instaluje se např takto, viz obrázek.. Ty 2 mřížky nad zdrojem jsou demontovatelné.. Vůbec je tam víc zvláštních řešení, které člověk ocení, až když to potřebuje. Třeba větráky na radiátoru AIO umístěného nahoře lze snadno demontovat i bez nutnosti...
Dobrý den,
mohl byste mi někdo prosím pomoct s problémem s PC, který vznikl pár dní zpět?
Týden zpátky jsem si koupil nové RAMky. Během hrání BF5 se mi stalo, že se hra zasekla a vypnula. Bylo mi doporučeno aktualizovat BIOS, protože jsem tam měl...
Poslední příspěvek
Po výměně zdroje problémy přestaly. Vše je vyřešeno a počítač funguje, tak jako předtím.
obracím se na vás s problémem. Aktuálně řeším u své sestavy problém, kdy při puštění jakéhokoliv graficky náročnějšího programu - hry se počítač vypne a pustí znovu.
Primárně potřebuji nějaké nápady, jak celou situaci diagnostikovat,...
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?