Už jsem z toho zoufalí projel jsem několik diskuzí a návodů ohledně sdílení složek ve widlích a nic nepomohlo. Mám počítač s windows xp sp 3 když se chci na něj dostat do sdílené složky vypíše hlášku "Přihlašovací chyba: Uživatel nebyl v tomto počítači udělen požadovaný typ přihlášení." Přitom Guest je z odepřevých vymazán, zapnuto jednoduché sdílení ( to bouhužel v té síti musí být
sdílení souborů v sítí s windows xp
Moderátoři: Pic, Mods_senior
sdílení souborů v sítí s windows xp
Prosím o radu
Už jsem z toho zoufalí projel jsem několik diskuzí a návodů ohledně sdílení složek ve widlích a nic nepomohlo. Mám počítač s windows xp sp 3 když se chci na něj dostat do sdílené složky vypíše hlášku "Přihlašovací chyba: Uživatel nebyl v tomto počítači udělen požadovaný typ přihlášení." Přitom Guest je z odepřevých vymazán, zapnuto jednoduché sdílení ( to bouhužel v té síti musí být
), firewall pro jistotu vypnutý, zkoušel jsem i zapnout účet Guest. Teď jestli bych měl všechny účty zadávat tomu bych se chtěl vyhnout. Všechny ostatní z toho počítače vidím i mám přístup do ostatních sdílených složek, jen tu na ten jeden se nikdo nemůže dostat.
Re: sdílení souborů v sítí s windows xp
máš nastavenou stejnou skupinu?
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Re: sdílení souborů v sítí s windows xp
Jo jo skupina je stejná, akorát když dám počítač hledat podle IP adresy nebo podle názvu počítače tak mě to vyhodí dvakrát jednou ve složce názvu skupiny a hned podtím ve složce neznámý.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 7569 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vítek Pokorný
-
- 7 Odpovědi