Jo a tu je ta fotečka ať vite o čem je řeč:
Documents and Settings Co mohu smazat? (vyřešeno)
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Documents and Settings Co mohu smazat? (vyřešeno)
Než si zmršit PC raději se zeptám... V adresáři Document and setigs Mám víc složek než je zdrávo co mohu smazat stiskem klávesy del a na co použít jiný postup a potřeboval bych vědět jaký. V běžném provozu startuji bez výběru uživatele. Jediný uživatel je "Správce". V nouzovém provozu jsou dva uživatelé až doběhnou torenty budu moci prověřit jací Mám dojem že administrátor a správce. pokud by to šlo taky bych byl raději za jednoho uživatele i v nouzovém provozu. Adresář "správce" vzniknul když si mladá nevěděla rady s klientem od torentů. A zatím se do něj stahuje ale hodlám jí to zrušit jen co dostahuje.

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Mijája vono je to tak že je tam v podstatě nikdo nezaložil s nějakým cílem ale tak nějak vznikly jen prostě nevím co je navázaný na wokna a co ne. Vim že jsou právě tyhle adresáře navázaný na nastavení uživatelů. Tak sem se chtěl zeptat než si pomrvim systém ale podle mne sou tam nejmíň dva navíc a k ničemu. Nebo tomu mám rozumět tak že mi v tomhle nikdo neporadí a dokud nedojde k reinstalaci Woken tak tam prostě budou.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- mijaja
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
No a tady je ten problém. Většinou každý program, který nainstaluješ se ti nahodí třeba do Program files, ale veškeré nastavení profily v něm se zapisují do D+C. Takže každý má tuhle složku zaplněnou jinak. Co asi máme všichni společné jsou All User, Default User, Local Service a Network Service. Všechno ostatní je už individuální. Tady nám fakt nezbude, než jít soubor od souboru a zjistit k čemu patří. Raději ještě vynech složky Data aplikací, Šablony,SendTo, DRM, Nabídka Start a Plocha, ve tvé vlastní složce vynech ještě složky Okolní tiskárny a Okolní síť a User Data. Ostatní složky - Temp, Temporary Internet Files, Obrázky, Recent, Dokumenty můžeš klidně vyprázdnit.
No tak opatrně našlapovat a asi to nechám uzrát. Neboť se v tom prd vyznám. A budu k tomu potřebovat zkušenějšího strýčka.
- marcucci
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Jak se vam proboha mohlo vytvorit tolik uctu?Ja mam jen svuj (M@rcucci) a kdyz skocim do nouzovyho,tam maximalne tam mam jeste Administrator.To co rikate se mi jeste nestalo.A i kdyz se mi vytvori ten Administrator po vstupu do nouzoveho rezimu,tak ho po navratu do standartu hned mazu. 
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
No Jendo, řekl bych, že se na tom vytvoření podílel zbytek tvé rodiny, o kterém ses tu už několikrát zmiňoval.
V adresáři Documents and ... by měly být maximálně složky:
All Users
Default User - skrytá
LocalService - skrytá
NetworkService - skrytá
účet1
účet2
účetx
Účty 1 až x jsou vytvořeny pro jednotlivé uživatele. Ve tvém případě by to měl být jenom účet "správce", takže bys ostatní mohl smazat. Ale musíš si být na 100% jistý, že to tak je, jinak se nevyhneš reinstalu. Proto ti navrhuju toto:
1. spusť v Ovládacích panelech Nástroje pro správu
2. vyber Správa počítače a rozklikni Místní uživatelé a skupiny
3. rozklikni Uživatele, udělej screenshot a dej ho sem.
Podíváme se, co můžeš odstranit.
V adresáři Documents and ... by měly být maximálně složky:
All Users
Default User - skrytá
LocalService - skrytá
NetworkService - skrytá
účet1
účet2
účetx
Účty 1 až x jsou vytvořeny pro jednotlivé uživatele. Ve tvém případě by to měl být jenom účet "správce", takže bys ostatní mohl smazat. Ale musíš si být na 100% jistý, že to tak je, jinak se nevyhneš reinstalu. Proto ti navrhuju toto:
1. spusť v Ovládacích panelech Nástroje pro správu
2. vyber Správa počítače a rozklikni Místní uživatelé a skupiny
3. rozklikni Uživatele, udělej screenshot a dej ho sem.
Podíváme se, co můžeš odstranit.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tak když ste mi to takhle napsaly už sem to vyčistil. Potřeboval sem se v podstatě pouze ujistit a pak mi svitlo. PC startuje bez problémů takže vyčištěno děkuji za podporu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16 Odpovědi
- 8697 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Minapark