Možná to byly objednávky obědů, tak to sloučil do jednoho slova.mike007 píše:Můj bývalý nadřízený, vysokoškolsky vzdělaný člověk si na šanon napsal obrovským písmem:
OBĚDNÁVKY
Co naděláš...
Učitel českého jazyka...by zde bodl
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Re: Učitel českého jazyka...by zde bodl
- memphisto
- Guru Level 13

Jako gramatické chyby ještě jakš takš přejdu, ale výrazy typu newím, woe, čaw, vokno, přehazování písmen a novodobé styly typu EMO fakt nemusím a trhá mi to oči když to vidím, chytá mě amok
Jak může, s prominutím, někdo takhle kur*** rodný jazyk

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Též gratuluji k narozeninám. Jak správně připomíná Romaine, není zde největším problémem čeština, ale s prominutím, někdy i neschopnost tazatelů, kteří nedokáží, ani formulovat srozumitelně co vlastně mají za problém a navíc ještě utrousí poznámku "poradí mi někdo", nebo"nikdo neví". Když se někdo nestydí, že se neumí písemně vyjádřit svým rodným jazykem, těžko tady někdo s tím něco udělá. Trochu to přeženu, ale bude-li to takhle pokračovat, dopadneme hůře než v biblickém Babylonu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

Stejně už výraz "má vlast" nemá v Česku nějaký zásadní význam...za pár let to tu bude jak v Americe....ne-li horší....
- Tomina
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
Tak já tedy vlastenec rozhodně nejsu. Nevím, ale co Čech, to muzikant, ožrala, zloděj, prase, apod. Byl jsem tuhle ve Vídni, z mého domova je to blíže jak Praha a opravdu jsem čuměl. Ano, Rakušáci jsou taky vidláci, ale tak čisto,uklizeno apod. jsem opravdu neviděl. A ty jejich silnice a vesničky, no prostě mazec. Myslím si, že se máme hodně co učit...
- memphisto
- Guru Level 13

To je o mentalitě lidí. Tady hledí každý na sebe a pak to tak dopadá. Za 30 Kč neznám bratra, za levným zbožím v Lídlu ušlapou důchodci malé dítě, zavedeme vysoké daně pro úspěšné lidi, prostě jedna stupidnost za druhou 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Help mi plííííííííííssss.prosím o pomoc.Tito tazatelé spíš chodí z herních for,nebo jim není ani 15 let.
AyOy wEsPoLeK,
YaAa nWm, Ae cOpAk yE ThAkOwYyY PrObLeEeM NaUcZiTh sE PoRzAaAdNe cZeSkY? =(
BoLiNkAaA Me SrDiIiIiIcZkOoOoO </3 :'(
YaAa nWm, Ae cOpAk yE ThAkOwYyY PrObLeEeM NaUcZiTh sE PoRzAaAdNe cZeSkY? =(
BoLiNkAaA Me SrDiIiIiIcZkOoOoO </3 :'(
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Je fakt že některé příspěvky nejsou dost srozumitelné, a většinou takové ignoruju...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Hodil by se nějaký plug-in do Firefoxu, aby opravoval chyby před odesláním příspěvku do fóra
Bohužel by byl tak blbý, že by mi opravoval i co by neměl a ihned bych ho vypínal 
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
X:České slovníky pro kontrolu pravopisu: https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/3394" onclick="window.open(this.href);return false; 
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
"Něco jiného je vyspělost národního jazyka, a něco jiného je úroveň národní kultury jazykové. Může se stát, že jazyková kultura národa pokulhává za jeho jazykem. To je případ váš, vy lidé čeští. Máte v rukou stradivárky a hrajete na nich jako šumaři; zdědili jste varhany, a myslíte, že je to flašinet; pročež na tom vašem dvoře opravdu mnoho hlasů krákoře."
Pavel Eisner
Pavel Eisner