no firefox je prohlížeč,myš je genius aj klávesnice a zkopírovat nejde nic jak odkazi tak složky ubec nic:-(bulim jako:-(
Doplněno: myš je USB
// Jestliže chceš něco doplnit a dosud nikdo neodpověděl, nikdy nepoužívej tlačítko odpovědět. // Od toho tzu máme kouzelné tlačítko upravit. Přidávání doplňujících příspěvků jen znepřehled%nuje vlákno. // Proto jsem ti texty spojil a nadbytečné příspěvky smazal. // Myloš
Používáš počítač sama? Jestliže ne, mohl tuto funkci zablokovat někdo s vyšším oprávněním. Jestliže ano, hádal bych na nějakého škůdce v podobě viru. V takovém případě asi nic nezkazíš, když vložíš do příslušné sekce log z programu Hijack This. Jak na to viz návod a pravidla dané sekce. Mimochodem – vyzkoušej ještě alternativní zkratky:
Kopírovat: Ctrl+Insert
Vyjmout: Shift+Delete
Vložit: Shift+Insert
Ve většině programů tyto alternativy fungují.
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
mmissa605 píše:hijack this mi nejde vložit,nemám to jak zkopírovat
Ááááá, chybička se vloudí... Log ulož jako textový soubor a ten sem vlož jako přílohu. Pokud by ani to nešlo, v nejhorším můžeš log naněkolikrát vyfotit a vložit sem aspoň ty fotky.
tak jako přílohu mi to nevezme...není povolená přípona .txt ani když to uložím ve wordu.Nemohl by si mi doporučit nějákej dobrej antivir???aspoň něco zkusím
Zazipuj. Zip povolená příloha je. Jen (abys nebyla neprávem kamenována) na daném místě vysvětli, proč to děláš takhle složitě – případný rádce v dané sekci nemusel číst tohle vlákno.
mmissa605: Log z HijackThis by se ti měl vytvořit automaticky po skenu (hijackthis.log). Měl by být uložený hned vedle spouštěcího souboru HijackThis.exe Soubor zazipuj a uploaduj sem na fórum.
Radix: Spam vymazán. Nikoho nenuť k takovým věcem! Každý ať se rozhodne sám , zda vystaví svou fotku či ne. Díky!
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.