Smazání ČJ rozložení klávesnice
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
japol1
Smazání ČJ rozložení klávesnice
Mám trochu rozdrbaný hardisk a někdy se mu stává že se něco samo smaže.Bylo by možné že se smazal i výběr jazyků protože v ovládacím panelu jazyků není možnost českého rozložení kláves
.Díky za odpovědi.

- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Smazání ČJ rozložení klávesnice
Jak rozdrbaný , zkoušel jis ho projet nějakou testovací ulitkou od výrobce ,o jaký disk se jedná ?
Doporučoval bych ti zazálohovat si důležitá data.
Doporučoval bych ti zazálohovat si důležitá data.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Zkus spustit kontrolu disku s případnou opravou chyb, ale mám obavy, že to moc nepomůže, tak si raději nejprve zálohuj data, o která nechceš přijít.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
japol1
S zálohováním strach nemám,stejně to asi pujde do servisu...já bych to nechtěl více po....ničit domaopravováním. 
Tak to dej do servisu hned, jinak to bude čím dál , tím horší, až se k datům vůbec nedostaneš. Co vlastně očekáváš za radu, když s tím nechceš nic dělat?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek