Už hodnu dobu som rozmyšlal nad prepojenim hifi s pc,hmm ale som lajk,a veru čitat o tom sa mi moc nechce,potreboval by som poradit aky kabel by som nato potreboval elbo som z toho taky trtko :-)ak sa niekto taky najde,čo bude mat tu trpezlivost mi s tym poradit vopred dakujem
Prepojenie hifi s PC
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Prepojenie hifi s PC
Dobry den,
Už hodnu dobu som rozmyšlal nad prepojenim hifi s pc,hmm ale som lajk,a veru čitat o tom sa mi moc nechce,potreboval by som poradit aky kabel by som nato potreboval elbo som z toho taky trtko :-)ak sa niekto taky najde,čo bude mat tu trpezlivost mi s tym poradit vopred dakujem
Pripajam obrazok,aby ste vedeli AUX na hifi veži a v PC mam 3,5 Jack
Re: Prepojenie hifi s PC
Pokud dva cinche na věži z tvé - nepříliš jasné - fotky jsou AUX vstupy, pak ti na propojení bude stačit kabel JACK 3,5 mm stereo -> 2 x cinch, který připojíš do sluchátkového nebo linkového výstupu počítače.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
http://www.avelmak.sk/index.php?lm=691& ... icle=19343" onclick="window.open(this.href);return false;
niečo taketo?
niečo taketo?
Ano, plus stereofonní kabel.
a ten načo služi?:-) 
-
guest
Ten kabel je samozřejmě mezi těmi CINCHY a JACKEM.
JACK 3,5mm strčíš do výstupu PC a ty dva CINCHE do L a R AUX. Ten co jsi našel je ten správnej a je dlouhej 5m /zbytečný/. Pokud ti stačí kratší, kup kratší.
No ja praveze potrebujem dlhši,lebo mam hifi tak na 5 metrov od PC :-)a dik za informacie,dik chalani

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 5686 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr22