Koupil jsem si joystick nainstaloval software a hral jenze mi ten software asi blbnul a vzdy kdz jse hral tak me to po chvili hrani hodilo na plochu. Software jsem od instaloval a dela to dal. Joystick mi taky blbne sam strili nebo vypina asistenci atd. proste si dela so chce.
Chci se zeptat jestli to nesouvisí s tím že mam Windows XP SP3 nebo jestli to není starou C++ Library opravdu nevim čím to je. Ten problem se mi vyskytoval u všech her. Děkuji za jakoukoli pomoc.
Zdravím a vítej zde na fóru.
Nejdříve bych se podíval do správce zařízení zda tam nemáš někde ? či !. Poté bych vyčistil registry pomocí CCleaneru viz. podpis. A stáhni aktuální ovladače z internetu.
Naposledy upravil(a) .luba. dne 28 bře 2009 15:29, celkem upraveno 1 x.
Zkuste Google než založíte topic // CPU-ZHJTgoogleHW-MonitorCcleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Vítám Tě na PC-Help. Moc tvé otázce nerozumím, jen ti blbne joystick. S SP3 by to souviset nemělo, pokud jsi ovšem SP3 dal na čistou instalaci. Pokud jsi SP3 stáhl a nainstaloval později, pak to může způsobovat různé chyby.
Nejdříve udělej co ti radí .luba.
Akorat nvm co ma znamenat to koukni se do spravce zarizeni jestli tam neni ? či ? Stahl jsem si nejnovejsi sftware od nich ale i tak to nejde. Jak jsem si myslel naslo mi to chyby v NETFrameworku nechal jsem to opravit tak uvidim. Zachvili jedu na motorku na chvili zajezdit a pak prijud tak zdar a velice dekuji :)
Vyzkoušej ho na jiném počítači (třeba u kamaráda). Jestli bude i tam blbnout, reklamuj ho.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
ale na tomto PC mi ten joysitck kdyz je odpojeny a odinstalovany blbne hry ,ze se mi hazi na plochu a u druheho PC ne(po odebrani) ,ten Ccleaner nic nevyresil a uz mi zacina blbnout internet vzdy se co 20 min sekne ve hre ale normalne funguje na druhem PC. Zkusim jestli nemam v PC vir a jestli to on nezpusobil.
Zkusim reklamovat ale ikdybych to reklamoval musim vyresit ten problem stim hazenim na plochu... Jestli to nezpůsobují ovladače od toho softwaru sice je ten software odinstalovany ale naky soubory tam mohly zustat.Jestli nevite jak je odtranit.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Dobrý den, píšu kvůli problému s bráchovým počítačem.Normálně zapnul pc, přihlásil se a šel hrát hru, ale během zapínání hry se počítač zasekl na černé obrazovce a po následném restartování se objevuje tato hláška: reboot and select proper boot...
Poslední příspěvek
Pokud je na disku MBR místo GPT, tak musíš mít povolené CSM v BIOSu. Ve výchozím nastavení BIOSu bývá aktivní většinou jen UEFI. Ale také se přikláním spíš k možnosti, že je disk vadný.
Nedaří se nainstalovat aktualizace 2025-09 Kumulativní aktualizace pro Windows 11 Version 24H2 které se mi neustále stahují a pak neúspěšně aktualizují.
Zobrazuje se že je to kvůli Vypršení platnosti certifikátu zabezpečeného spouštění systému...
Poslední příspěvek
Nejnovější aktualizace je tato:
Zkus nainstalovat ručně tuto.
Pokud nepude tak už jsem tu psala jak postupovat.