power DVD nepřehrává
Moderátor: Mods_senior
power DVD nepřehrává
Ahoj, může mi někdo poradit? Mám originál power DVD 6.0 cyber link a při vložení dvd do mechaniky, mi přehrává pouze zvuk a oraz neběží je jen černá obrazovka a nikde v nastavení jsem nenašla nic, co my se mělo přenastavit, ani reinstalace nepomohla.
- marcucci
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Mel jsem stejnej problem na karte od nVidie (6800GT),a stacilo jen v nastaveni zmenit obrazovku z Analogu na LCD a uz mi to slo.Nejak mi ty obrazovky zrcadlil,tak jsem jeste zaskrtl ze mam jen 1 monitor a bylo to OK.
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
Re: power DVD nepřehrává
Ahoj, mam stejny prblem s power dvd, nejede mi obraz, pouze zvuk. Nejsem moc zrucny uzivatel notebooku, mohl by mi nekdo prosim presne vysvetlit, jak smenit vice monitoru na jeden, cijak si pohrat s grafickou kartou? Ja jsem to neumela bohuzel najit.
Dekuju
Dekuju
NAvic jsem zjisila, ze mi to originalni dvd neprehrava v zadnem prehravaci, ale asi to neni kodeky, protoze chvili mi to treba prehraje, ale pak se hned zacerni. Opravdu uz nevim, co s tim delat :(
Nevite nekdo prosim vas, jak si to muzu prenastavit? Nebo neco stahnout?
Moc moc dekuju
Nevite nekdo prosim vas, jak si to muzu prenastavit? Nebo neco stahnout?
Moc moc dekuju
Pravým tlač. myši na plochu-vlastnosti-nastavení-upřesnit-pak tam bude buď Ati nebo NVidia a tam hledat nastavení. Popřípadě zkusit jiné ovladače grafické karty.
Ahoj, dekuju moc za radu,ale tohle sem zkousela, najde se nvidia a vice monitoru, dal nevim, co delat, nevim ani, co to je pouzit jiny graficky ovladac :(
jak sem rikala, v pocitacich se vubec nevyznam.
Ale presto dekuju
jak sem rikala, v pocitacich se vubec nevyznam.
Ale presto dekuju
Jaký máš operační system a grafickou kartu.V tom nastavení používáš ovládací panel Nvidia?
-
guest
elisalic
Ahoj, vítám Tě na PC-Help. Tady je to trochu složitější, nejprve by to chtělo začít úplně znova, tedy nastavit jen jeden monitor, btw proč máš dva?
Ahoj, vítám Tě na PC-Help. Tady je to trochu složitější, nejprve by to chtělo začít úplně znova, tedy nastavit jen jeden monitor, btw proč máš dva?
Ahoj, mam windows XP, nevim presne, jak zjistit grafickou kartu, ale kdyz dam ty vlastnosti a upresnit, nahore mam pak napsane: (vice monitoru) a nvidia GeForce Go 7600.
Dekuju za trpelivost :)
Dekuju za trpelivost :)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 16039 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od meda2016