Když zapnu PC nastartuji se me Windows tak se me zobrazi okenkno v pravo dole "nemate zaple autoticke akualizace" vím že je nemam zaplé ani právě nechcu neví někdo jak toto okenko zrusit pri zapnuti ?? (nechci zapínat automatické aktualizace) Dííky
Automatické aktualizace
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Automatické aktualizace
Dobrý den,
Když zapnu PC nastartuji se me Windows tak se me zobrazi okenkno v pravo dole "nemate zaple autoticke akualizace" vím že je nemam zaplé ani právě nechcu neví někdo jak toto okenko zrusit pri zapnuti ?? (nechci zapínat automatické aktualizace) Dííky

- Tomina
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Automatické akualizace
Já osobně mám legální XP a také to zapnuté nemám. Bublinu vypnout nejde...
mam taky legalni, ale proste nechcu automaticke aktualizace
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

a to start/spustit "services.msc a zakazat automaticke aktualizace ve službách si zkoušel?....///jina mužeš ještě zkusit : Start---spustit napsat regedit a vyhledat v registru klíč na cestě: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center ..na tu složku Security Center klikni a v pravym okně najdi položku UpdatesDisableNotify ... (musí mít hodnotu DWORD) .. klikni na ni a do "údaj hodnoty" dej "1" (jednicku a bez tech uvozovek :) ..potvrd a zavri registr...restartuj a uvidis...
Mám to samé a nepomohlo nic,ani to co píše alenka.....Když dám zakázat tak se to pár dní neobjeví a pak znovu.tadyjsem to řešil a nic.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

mužeš zkusit mrknout jeste sem...Start --- Spustit --- gpedit.msc --- Konfigurace počítače --- Šablony pro správu --- Součásti systému Windows --- Windows Update /jestli to jde zakazat....
Měl bys upozornit,že gpedit.msc jde jen v XP Professional.K tomu bych chtěl podotknout,že i např.na oficiálních stránkách Widows mnohokrát operují s různýma radama,aniž by rozlišovaly Home a Professional.Člověk potom opravdu tápe.Něco podobného bylo i u 98,kdy si člověk u desítek programů nebyl jistý jestli pojedou nebo ne,protože se málokdo namáhal upozornit jestli je soft určený na 98 nebo 98SE 
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
- bulterierjirka
- Level 2

Já mám nastavené "oznamovat, ale aktualizace nestahovat ani neinstalovat". Žádné okénko se mi nezobrazuje a když jsou nachystané nějaké aktualizace, tak je stáhnu nebo taky ne 
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

liborek/// no uživatel breeak nenapsal co ma za okna.....a vědma nejsem :) ... krom toho..se dá do gpedit podle všeho našroubovat i do home edition..ale to sem asi už nepatří....
alenka_...:Věř mi opravdu jsem to nepsal na Tebe.Dobře,že jsi něco poradil.Já to myslel všeobecně.Viz.např ty stránky Microsoftu,kde je to v oficiálních pokynech v odstraňování potíží a nenamáhají se napsat na kterou verzi to je.
Je to i vdalších věcech pokud jde o XP.
bultterierka:No tak když máš Oznamovat a nic se ti nezobrazuje,tak jak ti to oznamuje
ono právě to oznamování mu bude taky/zřejmě/a mě URČITĚ vadit
bultterierka:No tak když máš Oznamovat a nic se ti nezobrazuje,tak jak ti to oznamuje
ono právě to oznamování mu bude taky/zřejmě/a mě URČITĚ vadit
Naposledy upravil(a) liborek dne 26 bře 2009 22:35, celkem upraveno 1 x.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6

já sem to tak ani nebral :) akorat by mě zajimalo..co je na tom pravdy..že se da "strčit" gpedit do home edition .. treba tady je postup http://bogdan.org.ua/2007/11/15/windows ... istry.html" onclick="window.open(this.href);return false; ... ale co sem cetl..tak existujou dobry alternativy pro gpedit..
liborek: Pamatuji si, že jsme tvůj problém vyřešili. Program Spybot - Search & Destroy vždy našel, že to máš vypnuté a vždy jsi klikl na obnovit nastavení 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 4442 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od atari
-
- 11 Odpovědi