Zobrazení skrytých souborů
Moderátoři: Pic, Mods_senior
- rockforpeople
- Level 1.5

- Kontaktovat uživatele:
Zobrazení skrytých souborů
Zdravím všechny, tak už zase obtěžuju....
měl bych následující problém...mám Excel 2007 nastaven tak, aby mi pokaždé udělal zálohu dokumentu, ovšem rád bych nastavil, aby se mi soubory tohohle typu nezobrazovali, pac kdyz kazdej den edituju 6 souborů a Excel ukládá každý den 6 záloh, dokážete si představit ten bordel ve složce (nevim proč,ale původní zálohy se nepřepisují, ale dělají se nové a nové...kdyby se přepisovali, dam jim atribut hidden a je to...jenže to nejde...) Dodávám, že používám WIN7. Za každou radu díky 
Intel Core 2 Quad 6600 4x2.4, Asus P5K Deluxe, 2x2GB A-Data 800mhz DDR2, Ati x1900xt 512 MB DDR3, Samsung 750 GB, Kworld DVB-T atd atd
Re: Zobrazení skrytých souborů
Jestliže používáš Total Commander, můžeš si nastavit danou příponu mezi ignorované a TCMD je nebude zobrazovat zcela nezávisle na tom, jsou-li či nejsou skryté.
V samotných Windows (průzkumník) nevím, ale tam by se dal problém částečně řešit tak, že danou složku (resp. dané složky) bude řadit podle přípony; není to ideální, ale pořád lepší než nic.
V samotných Windows (průzkumník) nevím, ale tam by se dal problém částečně řešit tak, že danou složku (resp. dané složky) bude řadit podle přípony; není to ideální, ale pořád lepší než nic.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10 Odpovědi
- 7700 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Riviera kid
-