.. kdysi sem na už našel, ale po přeinstalaci to nemůž najít kde to sakra bylo
ikonka připojení .. win XP
Moderátoři: Pic, Mods_senior
ikonka připojení .. win XP
takový malý dotázek, kde najdu V XPčkách možnost aby se mi vedle hodin zobrazovala ikonka připojení? ..logo je takové ty dva monitory ..
.. počítám že to bude nějak zákeřně neviditelné jako zapnutí postranního panelu ve WMP11 na záložce přehrávání (to už sem vyřešil před časem).. ale ta ikonka připojení u hodin mi furt dělá problém ..

Re: ikonka připojení .. win XP
Ovládací panely - Síťová připojení - kliknout pravým myšítkem na ikonu připojení a vybrat Vlastnosti - Obecné a tam dole zaškrtnout "Po připojení zobrazit ikonu v oznamovací oblasti".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: ikonka připojení .. win XP
Tak já ve WinXP a síť s WiFi:Ovládací panely-Připojení k sísti a internetu-Síťová připojení-Připojení k místní síti-vlastnosti-Po připojení zobrazovat ikonu v zobrazovací oblasti.
Pozdě

Pozdě
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 8492 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bary-Jan
-
- 24 Odpovědi