Jak dostat Windows do mininotebooku
Moderátoři: Pic, Mods_senior
- Nejezchlebicek
- Level 3

Jak dostat Windows do mininotebooku
Dobrý den,
budu si kupovat netbook, který nemá mechaniku. Otázka zní, jak tam dostanu Windows, pokud to nemá mechaniku. Bude fungovat nabootování z flash disku (pokud překopíruji soubory s instalačního CD Windows na flash disk)?
Mám originální CD Windows XP Home Edition
budu si kupovat netbook, který nemá mechaniku. Otázka zní, jak tam dostanu Windows, pokud to nemá mechaniku. Bude fungovat nabootování z flash disku (pokud překopíruji soubory s instalačního CD Windows na flash disk)?
Mám originální CD Windows XP Home Edition
- iMohos
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak dostat Windows do mininotebooku
Tak o flashce to nevim,ale určitě to pujde přes externí mechaniku 
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3
- Tomina
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
Vítej v klubu prcků
Sám jsem to řešil přes redukci IDE to USB s obyč. mechanikou..udělat bootovatelnou flashku s XP se mi nepodařilo..doporučím ti ale pročíst toto a toto forum
Sám jsem to řešil přes redukci IDE to USB s obyč. mechanikou..udělat bootovatelnou flashku s XP se mi nepodařilo..doporučím ti ale pročíst toto a toto forum
- Nejezchlebicek
- Level 3

No, jak to tak pročítám, to abych si sehnal tu mechaniku anebo koupil se systémem 
- Tomina
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
Většina netbooků, né-li všechny v sobě již OS mají..ovšem řešení redukce (400,-) + klasická interní mechanika (gratis či do 200,- někde v bazaru) je super řešení. Klasická externí mechanika je od litru výše..lepší jsou za patnáct set...
- Nejezchlebicek
- Level 3

Jaká redukce? A to seženu externí mechaniku za dvě kila, jo?
- Tomina
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem tuto redukci a klasickou interní mechaniku, kterou máš v PC..v bazarech stojí kolem 150-200 Kč pokud bys jí neměl...
Externí je dražší, stojí od 1000,- do 1800,-
Toto řešení je výrazně levnější, nehledě na to, že k té redukci připojíš jak optické mechaniky, tak i pevné disky. Já mám kupříkladu z bazaru notebookový 20 GB disk za 350,- jednou stranou připojím redukci k disku (IDE) a druhou stranou k PC (USB). Tyto disky nepotřebují dodatečné napájení, vystačí si se šťávou z USB portu a co je super je to, že je to výrazně levnější jak flashky..kde bys sehnal 20 GB flashku za 350,- ?

Externí je dražší, stojí od 1000,- do 1800,-
Toto řešení je výrazně levnější, nehledě na to, že k té redukci připojíš jak optické mechaniky, tak i pevné disky. Já mám kupříkladu z bazaru notebookový 20 GB disk za 350,- jednou stranou připojím redukci k disku (IDE) a druhou stranou k PC (USB). Tyto disky nepotřebují dodatečné napájení, vystačí si se šťávou z USB portu a co je super je to, že je to výrazně levnější jak flashky..kde bys sehnal 20 GB flashku za 350,- ?
- Nejezchlebicek
- Level 3

Díky chlape, pomohl si mi !
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek