..no a jelikož XPčka skoro, teda vlastně vůbec už nepoužívám tak bych se jich chtěl zbavit, poradí někdo jak je bezpečně "odinstalovat" abych nepřišel o ty další dva systémy? dííky za rady
odinstalace systému
Moderátoři: Pic, Mods_senior
odinstalace systému
mám takový dotázek, na počítači mám tři systémy Vistu, XPčka a nejnověji Win7 BETA .. samozřejmě že disk mám rozdělený na více částí
..no a jelikož XPčka skoro, teda vlastně vůbec už nepoužívám tak bych se jich chtěl zbavit, poradí někdo jak je bezpečně "odinstalovat" abych nepřišel o ty další dva systémy? dííky za rady
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: odinstalace systému
Pokud máš disk rozdělený na tři oddíly a v každém máš jiný operační systém,tak můžeš ten oddíl s XP zformátovat.Samozřejmě musíš jet na Vistě nebo Win7.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Proč formátovat? Smaž v rootu soubory a systémové složky. Data dle potřeby. Samozřejmě z jiného systému.
-
flashparkprd
Proč chceš prosím tě smazat ten nejlepší systém z těch co tam máš? Já bych bej tebou smazal Vistu
IKSPÉČKA 4ever
IKSPÉČKA 4ever
ehm já zapomněl že se tu objeví zas někdo kdo bude rejtflashparkprd píše:Proč chceš prosím tě smazat ten nejlepší systém z těch co tam máš? Já bych bej tebou smazal Vistu
IKSPÉČKA 4ever
to formatování té jedné částí se provede jak? ..ja sice už disk formatovál na mojem prwnim kompu ale tam se formatoval celý disk pomocí programku na disketě, formatování části z disku přímo ze systému neovládám zatím
start-počítač-pravým na disk který chceš formátovat a dáš formátovat
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
wow takhle jednoduche.. diky .. u konkurence na živě.cz tam radí přes přikazový řádek, no uvidime.. dneska to asi dělat nebudu.. zatim se jenom informuju ..zao píše:start-počítač-pravým na disk který chceš formátovat a dáš formátovat
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek