Zdravím, měl bych prosbu jestli nemá někdo s tímto zkušenost. Už několik dnů se mi stává, že mi Visty hodí "Blue Screen" :) Vždy tak jednou denně, dnes jsem se vrátil domů a bylo mi oznámeno od rodiny, že se notebook timto restartoval několikrát během pár minut, vždy blue screen, i když jsem nebyl lognutý... Toto bylo v textáku s chybou:
Windows NT Version 6.0 Build: 6001 Service Pack 1
Product (0x3): Windows Vista (TM) Home Premium
Edition: HomePremium
BuildString: 6001.18145.x86fre.vistasp1_gdr.080917-1612
Flavor: Multiprocessor Free
Architecture: X86
LCID: 1029
Předem díky všem za rady
NB: ASUS N53SV-S1803V (Intel Core i7 2670QM Sandy Bridge, 6GB RAM, HDD 750GB, NVIDIA GeForce GT540M 2GB, Windows 7 Home Premium CZ x64)
Jednak jsi uvedl jen úvod chybové zprávy a žádné informace notebooku. Příčin může být vícero. Přehřívání - kontrola teplot, vadná paměť - test programem Memtest, chyba na disku - spustit kontrolu disku s opravou případných chyb, problém s napájením - chybná baterie, či zdroj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak kontrola disku OK, memtest OK. Baterka i zdroj by mělo být též OK. Jen ta teplota, taky bych v tom viděl problém... Stáhnu Everest a dám vědět teploty... Díky!
NB: ASUS N53SV-S1803V (Intel Core i7 2670QM Sandy Bridge, 6GB RAM, HDD 750GB, NVIDIA GeForce GT540M 2GB, Windows 7 Home Premium CZ x64)
trochu vyšší teploty, ale žádná hrůza. přeci jen je to book a tam se s vyššími teplotami počítá a ty komponenty jsou na to stavěny. tohle je měřeno v klidu nebo po zátěži? jak je ten book starý? není vevnitř prach, co by blokoval cirkulaci vzduchu?
Mám ho něco přes čtvrt roku, prach nehrozí... Jinak jak jsem psal původně, ten týden byla "modrá smrt" na denním pořádku... Ted se to tuším nestalo víc jak týden.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Nedaří se nainstalovat aktualizace 2025-09 Kumulativní aktualizace pro Windows 11 Version 24H2 které se mi neustále stahují a pak neúspěšně aktualizují.
Zobrazuje se že je to kvůli Vypršení platnosti certifikátu zabezpečeného spouštění systému...
Poslední příspěvek
Nejnovější aktualizace je tato:
Zkus nainstalovat ručně tuto.
Pokud nepude tak už jsem tu psala jak postupovat.