muj stary email je swotik19@seznam.cz jen kdyby nahodou byl nekdo tak moc hodny vim ze skemram asi zbytecne ale co kdyby
Nemohu ke svému mailboxu na Seznamu – někdo mi změnil heslo*
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Nemohu ke svému mailboxu na Seznamu – někdo mi změnil heslo*
prosim moc opomoc je tady nekdo tak moc dobry a dokazal se mi dostat na email ? asi cca pred pul rokem se mi tam nekdo naboural a zmenil heslo a mym kontaktum posilali.text : pozdrav swotika od Hacking team nebo tak neco
muj stary email je swotik19@seznam.cz jen kdyby nahodou byl nekdo tak moc hodny vim ze skemram asi zbytecne ale co kdyby
Naposledy upravil(a) Myloš dne 05 úno 2009 17:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava titulku, protože „Pomoc Email“ opravdu mnoho neřekne.
Důvod: Úprava titulku, protože „Pomoc Email“ opravdu mnoho neřekne.
- onewinger
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc Email
Nijak 100% nedokážeš že je to tvůj mail
a hackování je v rozporu s pravidly fóra 
Naposledy upravil(a) onewinger dne 05 úno 2009 17:13, celkem upraveno 1 x.
Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
Re: Nemohu ke svému mailboxu na Seznamu – někdo mi změnil heslo*
Při zakládání e-mailové schránky u Seznamu jsi jistě musel zadat nějaké kontrolní otázky nebo tak nějak. Jestli ti je ten, kdo ti změnil heslo, nepozměnil, mohl by ses k mailboxu dostat touto cestou – kontaktuj jejich helpline.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

jj vypnoval jsem ale nikdy jsem nato nehledel myslel jsem si ze je to zbytecnost ze to heslo stejne nezapomenu a bohuzel zbytecne to asi nebylo 
Přesně tak, sem tohle nepatří. Ale mě se to stalo taky a tak jsem po tom pátral a zjistil jsem že nabourat se někomu do mailu je strašně jednoduché.....bohužel. Zvlášt na nekterých serverech
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek