Jake:O několik řádku jsem psal že jsem vyskoušel snad všechny známé připony.
Seitec:bohužel bez výsledku.
mmmartin:coje G-spot?
Tak jsem něco pobral ale nevím jestli je to ok.Dal jsem tomu filmu avi a zkusil ho nacpat do Gspotu.Nejsem ovsem moudrý z výpisu gspotu.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
G Spot praví, že nemáš nainstalovaný XVid kodek. Nedovedu ale posoudit, jestli jsi ho k tomuhle výroku nesvedl přidáním přípony .avi. Co to udělá, když do G-Spotu dáš původní soubor, tj bez doplněné přípony?
A ohledně tvého dotazu
coje G-spot?
: odpověděl sis správně. Existuje ale ještě další vysvětlení, to lze nalézt v učebnici anatomie v kapitole o ženských genitáliích.
mmmartin tak po odstranení přípony to ukazuje stále to samé.Já to skusím vysmahnout a strčit DVD a uvidím.Jen je to dost malé.Nemělo by to být jako datové nebo tak něco?
Za zkoušku (ohledně kodeků ) nic nedáš, záleží na tom co už máš nainstalované. Každopádně bych se ale vyhýbal kodekům typu ALLINONE. Přiznám se, že pokud mám problém s kodeky, taky většinou volám o pomoc. Zkus např. http://forum.codecpack.com/, možná se tam něco dozvíš, na pár svých problémů jsem tam odpověď našel.
Takže jsem stahl jiný formát v PC hraje ale nevím jak ho vypalit v DVD nehraje .Soubory vypadají takto
Tj. ve stolním přehrávači? "Domovským" formátem DVD je mpeg, ale spousta stolních přehrávačů podporuje i AVI, DIVX, XVID a jiné zhůvěřilosti. Asi nezbyde, než převést soubory do mpeg, tady mám nejlepší zkušenost s WIN AVI Video Converter. Ke stažení např. na http://www.winavi.com/
No co co sosneme si ho a uvidíme. když perun dopustí i sukovice spustí
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...