Dobrý den Mám takový problém, CD-ROMKA se mi vůbez nezobrazuje v Tento počítač. Když dát opravit WinXP Manageru, tak po restartu se opět neobjeví a místo ní je jen optický disk (E), prosím poraďte nutně potřebuju vypálit jedno DVD
Kolik máš v PC mechanik - optický disk je jinými slovy optická mechanika, čili CD mechanika.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ty nevíš jaké máš v PC mechaniky? Podívej se do Správy disků - Start - Spustit a do okénka napsat: diskmgmt.msc a jsi ve Správě disků a tam vidíš co v PC máš za disky a mechaniky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
to ukazalo (C) a (D)to jsou zakladni...a potom (I) to je flashka...potom (F) tam ej napsano zadne medium a potom (E) tak je taky zadne medium ale normalne by tam mela byt ta Cd-ROMka
Takže tam máš asi také nainstalovanou virtuální mechaniku, např. z Daemon Tool. Přeci na bedně vidíš kolik tam máš mechanik. Disketovku nepočítám.
jj tak tam mam jednu...a kdyz ted do ni vlozim dvd nebo cd...tak se mi nikde v tento pocitac nezobrazi a nejde na to ani vypalovat...v ty sprave disku mi to ukazalo kdyz jsem tam dala dvd ze to ma kapacitu 16GB což je blbost