Samovolný restart PC

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

propi
Level 3.5
Level 3.5

Samovolný restart PC

Příspěvek od propi »

Ahoj , několikrát za den se mi restartuje PC ( u výkonnějších her , nebo při větším zatížení PC ) už jsem všechno vyzkoušel , koupil jsem zdroj , paměť ,grafiku .... SESTAVA JE TAKOVÁ TO : 2 GB RAM , procesor : AMD Athlon XP 2500+ , grafická karta : ATI Radeon HD 3600 , Zdroj : Redstar 500W

Prosím o radu co bych jeste mohl udelat pro to aby Pc přestalo zlobit .... ???

*** Předem Díky Propi *** :mad: :-( :?

//Upravil jsem ti nadpis. Aby si tvého příspěvku někdo všimnul neni potřeba ho nijak zkrášlovat :)
//Rewqa
El Diablo
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Kontaktovat uživatele:

Re: Samovolný restart PC

Příspěvek od El Diablo »

Zkontroluj RAM memtestem, HDD utilitou od výrobce...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Rewqa
Master Level 9
Master Level 9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rewqa »

Dělá to od začátku? Osobně bych to viděl na nedostačující zdroj.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
propi
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od propi »

Nedostačující zdroj ???? Zdroj jsem kupoval včera za 1000 Kč .. :evil: 500W mi přijde jako dost dostačující .......... Ale ano už mit o jednou dělalo , ale potom jsem kvuli necemu mel Pc v opravne a od te doby to nedelalo az ted to znovu zacalo ... zkusím to s tím programem ...
propi
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od propi »

El Diablo píše:Zkontroluj RAM memtestem, HDD utilitou od výrobce...

Mohl by jsi mi rict jak pracovat s Memtertem ??? a kde nadju ultilitku od hdd ? vubec si s tim nevim rady .... predem dik ... :idea: :idea: :idea:
Radix
Level 5
Level 5

Příspěvek od Radix »

cicero
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od cicero »

jaká je taplota procesoru nebo desky?zkus nechat bednu otevřenou a sleduj jestli se něco nepřehřívá ajestli se točí všechny větráky jak mají.Zkus měřit teplotu POMOCÍ PROGRAMU SPEEDFAN.Podívej se do Biosu do PC Health Status (jestli to tam někde máš) jak máš nastaveny vypínaci teploty při přehřátí.nevím jakou máš desku.
PhoenixUK
nováček

Příspěvek od PhoenixUK »

Zdroj by měl stačit. Ale pro jistotu si zkus půjčit značkový, např fortron, enermax... A spustit nějaké benchmarky. Jak se ti restartuje tak je jasné že zdrojem to není ;-)
FireTight
Level 1
Level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FireTight »

viděl bych to na to přehřívání grafiky, zkus se po resetu kouknout do biosu, kolik je tam teplota
xfire: firetight
propi
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od propi »

Moc díky za rady jdu všechno vyzkoušet ... Podívám se do biosu ... potom zkusím SPEEDFAN a jeste jsem dostal radu ze mam rozebrat PC co to jde a poradne ho procistit , ale bojim se hrat si s procesorem a sundavat chlazeni , radsi bych aby se na to podivam nejaky zkušenejší člověk ... ale uz nevim cim by to mohlo být ----- >> Jóóó a ještě jsem chtěl říct že když se PC restartuje u nějaké hry tak se po Načtení plochy objeví Tabulka se známou chybou a možnostmi Odeslat Zprávu o Chybách x Neodesílat dám neodeslat a tabulka naskoci nekdy i 4 krat za sebou ..... jestli to nekomu pomohlo prosim o dalsi radu ... díky :evil: :evil: :evil:
propi
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od propi »

Zde je SpeedFan CPU běhá okolo těch 6 % nekdy 4 a někdy 12 .... jinak nwm v cem by molh byt problem prijde mit ov poradku ....
Přílohy
Bez názvu.JPG
propi
Level 3.5
Level 3.5

Příspěvek od propi »

Ještě jsem dostal radu abych přeinstaloval OS protože mi to zlobilo už cca před měsícem a měl jsem tam ten samý OS , mam doma taky Legalní Windows Vista .... ale nainstalovane Legalni Windows XP a mám takový dotaz jestli se dají XP(čka) přeinstalovat na Visti .....??????? :bigups: :bigups: :bigups:
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • (KB5046714) opakovaný restart bez výsledku
    od sasshrek » » v Windows 11, 10, 8...
    2 Odpovědi
    4331 Zobrazení
    Poslední příspěvek od sasshrek
  • Chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart při spuštění pc
    od nevim1050 » » v Vše ostatní (hw)
    8 Odpovědi
    14391 Zobrazení
    Poslední příspěvek od nevim1050

Zpět na „Problémy s hardwarem“