mod. by Ltb
Letáky - vhodný program?
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Letáky - vhodný program?
Ahojky...mohl byste mi prosím někdo poradit nějaký program na vyrábění letáků? Nemusí to být nic složitého, spíš jen, aby ty letáčky nějak vypadaly 
mod. by Ltb
mod. by Ltb
mňau 
Co myslíš tím názvem letáky? Pokud to chápu tak, že chceš vytvořit něco podobného, co se vhazuje denně do poštovních schránek a někoho to stojí spoustu peněz, tak to můžeš navrhnout a vytisknout v libovolném grafickém editoru z kategorie freewaru, sharewaru nebo profesionálního programu. Vyjmenovávat ti je tady nebudu, protože se mi nezdá, že bys takovéto programy neznal/a. Anebo se mýlím a nepochopil jsem tvůj problém? Rozveď ho, prosím.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Tak nejjednodušší to budeš mít asi ve Wordu. V něm lze vytvořit celkem profesionální dokumenty pomocí profesionálních šablon klasicky vložených do Wordu.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
ahoj no jestli nemas treba office tak zkus openoffice jsou taky docela povedeny a da se v tom lecos delat. http://www.openoffice.cz/stahnout
:)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 8900 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od buchtik