stávalo se mi že se mi ukázala modrá smrt nebo program neodpovídal bez řádného ukončení či nějaké reakce
dokonce spadnutí prog bez jakékoliv reakce nebo vysvětlení.
ale s Vistou za celý rok nesleduji jediný problém !
Moderátoři: Pic, Mods_senior

Hmm...možná si měl vir nebo špatnou instalaci. Tohle se mi nikdy nestalo....snad jenom na Windows 9xjarod72pm píše:k těm XPčkám
stávalo se mi že se mi ukázala modrá smrt nebo program neodpovídal bez řádného ukončení či nějaké reakce
ale s Vistou za celý rok nesleduji jediný problém !

Toto je pochopitelně špatná informace. Všechny novější procesory i jednojádra jsou 64bitové a počet jader nemá nic splečného s 32 nebo 64 bit operačním systémem.Procesor buďto má podporu 64 bitového O.S (třeba už i Athlony pro s.754 ho dávno měly) a nebo nemá (staré pentia I,II,Durony apod.).luba. píše:Jasné jsou 32bit procesory = "jednojadro" a 64bit = "dvoujadra

můžu tě ubezpečit že systém byl ve 100% kondici prostě XPčka nejsou jako každý jiný systém dokonalé ale Visty se mi zdají stabilnějšíEl Bunda píše:Hmm...možná si měl vir nebo špatnou instalaci. Tohle se mi nikdy nestalo....snad jenom na Windows 9xjarod72pm píše:k těm XPčkám
ale s Vistou za celý rok nesleduji jediný problém !Ale já na XP-éčka nedám..teda aspoň od té doby co je SP2 ->SP3
Brát ti to nebudujarod72pm píše:můžu tě ubezpečit že systém byl ve 100% kondici prostě XPčka nejsou jako každý jiný systém dokonalé ale Visty se mi zdají stabilnějšíEl Bunda píše:Hmm...možná si měl vir nebo špatnou instalaci. Tohle se mi nikdy nestalo....snad jenom na Windows 9xjarod72pm píše:k těm XPčkám
ale s Vistou za celý rok nesleduji jediný problém !Ale já na XP-éčka nedám..teda aspoň od té doby co je SP2 ->SP3

Tohle se mi nikdy nedělo bezdůvodný restarty, na XP. Ale ty staré 9x to padalo furt....když si vzpomenu na 95 musím se smát.luba. píše:Taky se mi tomu nako neche veřit , že vista je stabilnější než xp. ( ae je to možné ja sem s xp naprosto spokojen ikdyž občas bezduvodný restart![]()
)