audiodg
Moderátoři: Pic, Mods_senior
audiodg
Ahoj,
před nějakou dobou mi procesor začal pracovat na sto procent. po nějakém pátrání jsem zjistil že mi nejaky soubor "audiodg.exe" žere strašně z výkonu počítače, běží na pozadí a nejde ho normálně ukončit, hned na to mi spadne cely windows. nesetkal jste se nekdo uz s tím? nevim kde se to vzalo.
díky za veskerou pomoc
před nějakou dobou mi procesor začal pracovat na sto procent. po nějakém pátrání jsem zjistil že mi nejaky soubor "audiodg.exe" žere strašně z výkonu počítače, běží na pozadí a nejde ho normálně ukončit, hned na to mi spadne cely windows. nesetkal jste se nekdo uz s tím? nevim kde se to vzalo.
díky za veskerou pomoc
Re: audiodg
Nazývá se to jistě vir a kdesi jsi ho chytl.
urcite? na netu jsem zjistil ze to pry vir neni, ale neco od microsoftu k windows. ale jestli to vir je tak nevim, vis jak ho odstranit? znas to?
100% žravost není normální, občas záleží i na umístění souboru či záměnu písmen I a l, či podobnost názvu.
no název je presne takovy jaky jsem psal, zkusim to vzit pres antivir, ale pochybuji kdyz mi ho neodhalil do ted.
- memphisto
- Guru Level 13

podle mě je to v pořádku jen pokud se vyskytuje v C:\Windows\System32
"audiodg.exe" is a part of Windows Vista. System services like audio driver runs in different and isolated login session as the locally logged-in user in Windows Vista. This ensure that content and plug-ins cannot be modified by other applications (e.g. by spyware).
Note: The audiodg.exe file is located in the folder C:\Windows\System32. In other cases, audiodg.exe is a virus, spyware, trojan or worm!
audiodg.exe is a Windows Audio Device Graph Isolation from Microsoft Corporation belonging to Microsoft® Windows® Operating System
"audiodg.exe" is a part of Windows Vista. System services like audio driver runs in different and isolated login session as the locally logged-in user in Windows Vista. This ensure that content and plug-ins cannot be modified by other applications (e.g. by spyware).
Note: The audiodg.exe file is located in the folder C:\Windows\System32. In other cases, audiodg.exe is a virus, spyware, trojan or worm!
audiodg.exe is a Windows Audio Device Graph Isolation from Microsoft Corporation belonging to Microsoft® Windows® Operating System
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
to je presne ono. tenhle clanek jsem taky nasel. ale pak jsem nasel dalsi a tam psali ze to spyware atd. neni. Tak jsem myslel ze jsem spatne rozumel. no ja to zkusim projet. dik :)
- memphisto
- Guru Level 13

špatně jsi porozuměl. spyware, vir, worm je to pokud se vyskytuje jinde než v C:\Windows\System32.pokud je v tomto umístění, tak je v pořádku
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
aha :). no je tam kde ma byt. ale to ze mi to pracuje jen tak a nejde to vypnout, neni normalni. Pred tim to nedelalo.
nemuzu zapnout skoro zadnou aplikaci. vubec nic to ted nestiha. pomoooooooooc :)
odkdy ti to začlo dělat, pravděpodobně to přišlo když si nainstaloval nějakej program tak skus zavzpomínat
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Uvedený soubor je součástí Visty. Nejspíše je to nějaká chyba ovladače k základní desce. Zkus ovladače z CD k ZD přeinstalovat zda to pomůže. Nikde o tom není nic bližšího uvedeno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!