Test firewalů
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Test firewalů
Mrkněte. Velmi nemile mě překvapil ESS.
Tady
Tady
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Re: Test firewalů
No teda ten Eset
, eště že používám Comodo.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- memphisto
- Guru Level 13

já bych to zase tak vážně nebral. jediné čemu opravdu věřím je to první místo Outpostu. ten je tak dobrý, až mi blokoval cookies a nemohl jsem přispívat do diskuze a vypnout to nikde nešlo. těchto testů se objeví za rok několik a pokaždé s naprosto jinými výsledky
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Prakticky nikdy nic neberu ultimativně, ESS používám k plné spokojenosti - a to nejsem svatoušek, ale přesto to ve mně jisté pochybnosti vyvolalo. Navíc mi za pár dní končí roční licence, tak přemýšlím, jak dál. V CHIPu jse narazil na Kasperskiho, ale nějak jsem si něvěděl rady s jeho firewalem. Máte s ním někdo zkušenost?
- memphisto
- Guru Level 13

KIS je naprostá šílenost na nastavení a co do využívání paměti a CPU taky. za tu dobu, co jsem ho používal (měsíc), jsem u něj zaznamenal víc falešných poplachů než u AVASTu a taky dost zpomaloval start systému
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- erty123456
- Level 2.5

Testy firewallů se sice nemusí brát vážně, ale Eset firewall je vždy na nejhorších místech, nic proti Esetu, sám používám NOD a k tomu firewall jiné firmy.
Asus K55VJ
Já používam Pc Tools ještě třetí verze a naprostá spokojenost.Když vyšla 4ka tak jsem ji zkusil,ale u mě to dělalo problémy se zvukovkou.O té doby už vyšly nové verze tak to snad opravili.Češtiny na obě verze taky existují.rozhodně stojí za zkoušku.
http://cestiny.idnes.cz/pp/pctoolsfirewallcz.html
http://cestiny.idnes.cz/pp/pctoolsfirewallcz.html
- memphisto
- Guru Level 13

no PC Tools má uplně stejný vzhled u všech svých produktů. ten firewall vypadá úplně stejně jako Registry Mechanic (jen doufám, že nemá i stejné funkce
)
Sakra, takze rusim ESS Firewall a instaluju Comodo.. 
MB: ASUS Striker II Formula, CPU: Intel Core™ 2 Duo 3,16GHz, CPU Cooler: Zalman CNPS8700 LED, RAM: 2x1GB Corsair Dominator 1066 MHz DDR II, GPU: ASUS ATI Radeon HD 5770 DDR3 1GB, HDD: WD CG 500GB SATA 300, HDD2: WD CG 2TB SATA 300, Zdroj: Corsair 650W
Mě je vzhled úplně jedno.Záleží jak je dobrej.Na mé brouzdání úplně stačí a to se nevyhýbam p.. a w..a kdo z nás na tyto stránky občas nezabrousí
Dohromady se Spyware doctorem od stejné firmy +antivir Nod-žádnej problem teda zatim 
- memphisto
- Guru Level 13

Spyware Doctor je velice dobrý SW, ale na rezidentní ochranu se podle mě moc nehodí. hodně vytěžuje CPU a paměť a zdálo se mi, že svou kontrolou při serfování brzdil net
Mě je to tak nějak jedno Q9450-DDR3 1600-4Gb atd.Na téhle sestavě při poslouchání muziky brouzdání po netu atd.zjistim že proběhla kontrola až když vyskočí zpráva že je vše čisté.