Předevšim zdravim všechny zde na Pc-Help...
Prosim vás... chtěl bych si pořídit zvuk 5.1 k mýmu pc, ale nějak nevim kde začít. Na kvalitě zvuku si potrpím...
Mělo by to být něco do těch 2-3500,- Trochu jsem hledal a našel tyhle. Ale přeci jen se radši tady optam, jestli by jste neměli lepší řešení, nebo jestli s nimi máte zkušenosti... Díky za rady
Naposledy upravil(a) 83.Pepas dne 01 říj 2008 22:55, celkem upraveno 1 x.
Rozhodně ber ty RedStary, mám je doma (akorát v černym provedení) a naprostá spokojenost. Taky sem kdysi řešil, které vzít, ale to bylo asi před rokem. Koukal sem na různé recenze, ze kterých mimochodem vyšli výborně - viz. odkaz, šel si je poslechnout a nakonec je i koupil. A teď s odstupem času mohu říct, že vedle jsem rozhodně nešáhl. Pokud uvažuješ nad těma Geniusama, tak na to být Tebou rovnou zapomenu. Hrajou tragicky, až moc basů na úkor zbytku. Ale někomu to třeba vyhovuje.. Cena je sice vyšší, ale má to svůj důvod..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Bednám Genius se vyhni velkým obloukem ! ty nemají s kvalitní reprodukcí nic společného a to jsou mnohdy ve dřevě ! opravdu vyhozené peníze .
ale pokud chceš kvalitní repro za slušné prachy mám tu jednoho favorita :
Logitech G51 Surround Sound 5.1, 155W RMS, FDD2 http://www.alza.cz/reproduktorovy-syste ... d83003.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
pokud budeš chtít ušetřit každou korunku pak:
Logitech X-540 5.1 70W RMS http://www.alza.cz/reproduktorova-sesta ... d71005.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
a tohle je cenově asi základ :
Logitech X-530 5.1 70W RMS http://www.alza.cz/reproduktory-logitec ... d52705.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
tohle je zvukově o třídu víš než jakékoli Geniusy ve dřevě .
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Co ucho to jiný požitek ze zvuku a to do toho netaháme takové "nesmysly", jako vzhled, barva, materiál,... Rozhodně bych doporučil zajet do kamenného obchodu, prohlédnout si, jaké by se doma líbily, poslechnout si, jak to hraje z přinesené empétrojky, poděkovat, vrátit se domů a na webu najít vítěze za nejlepší koruny. Pak se jen modlit (věřící), nebo klepat strachy (ostatní), aby to nebylo co kus to originál a hrálo to stejně jako v kameni. Případně se dá přeskočit škudlení a obavy a koupit rovnou vyzkoušený vzorek. Každopádně však nepřeskakovat fázi poslechových testů, ženskou si taky nejdřív testneme, než si jí pustíme do kvartýru...
skoro bych to tak viděl ale .....
Logitech už pár roků produkuje kvalitní bedny a jejich zvuk je již zažitým vysokým standartem a tam bych se nebál jít naslepo (je mi jedno že jedna paní povídala) proto jsou všude tak chválené.
Kdežto když hledám info o Genius či creative najdu většinou rozporuplné názory a tam už bych prověřoval.
Je logické že přeci nebudu kupovat auto jenom k vůli tomu že dobře jezdí když je to "neznámá "značka ale mě se prostě líbí celkově i s motorickými vlastnostmi ale nevím že výdrž je poloviční a tedy investice velmi špatná !
takže bych to shrnul není vždy to nejlepší co nám nejlíp zní byť z vlastní mp3 (podle toho bych to rozhodně netestoval)
ale hleděl především na parametry a podle toho vybíral - protože je to zvláštní ale většina lidí si časem navykne na kdejaký zvuk a pak nedokáže rozlišit kvalitu.
ono vlastně kvalitní zvukař nikdy neladí kapelu podle sebe ale podle informací kolem sebe a dokáže tak přizpůsobit svoje ucho (a o tom to je nepreferovat jen svoje ucho !!! a kdo tvrdí něco jiného asi do muziky dlouho nedělal)
ps: je pravda že na discotéce je nám to jedno ale na zábavě a prezentaci kapely je to už hodně důležité.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Ahoj, zakoupil jsem nove monitory 2K ale moje GPU RTX3060Ti je na to pro hry již poněkud slabší, muj rozpočet je cca 15K, Děkuji za rady, PC je v popise
Poslední příspěvek
Jestli chceš mít pokoj na delší dobu, tak bych šel do 16GB. Navíc nikdy nevíš co si budeš chtít zahrát i jinýho.
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D
potřeboval bych poradit při výběru nové televize. Rozpočet bych si představoval kolem 25k. Chtěl bych vyzkoušet nějakou OLED, poradili byste mi z čeho bych si měl vybrat?
Mám v plánu koupit nějakou IPTV a popřípadě nějakou streamovací...
Poslední příspěvek
Pokud se spokojis s velikostí, tak proč ne. Je to OLED a má 100hz. Za ty peníze lepší nesezenes.
ale nechce mi fungovat monitor i když je zapojený v grafické kartě ale když změním...
Poslední příspěvek
No, tazatel píše, že je to nové PC, takže je ten počítač nejspíše sestavěný teď.
A pokud se ti nic nezobrazuje už od samotného zapnutí PC, tak to není ovladači grafické karty. Takže na tvém místě bych si zkontroloval zda je opravdu vše správně...
Ahoj na techpowerup AMD Radeon RX 9070 a AMD Radeon RX 9070 XT mají být v prodeji od 24 ledna a nVidia GeForce rtx 5080 a nVidia GeForce rtx 5090 a nVidia GeForce rtx 5090 D mají být v prodeji od 30 ledna.
Na Alze už mají informace jen pro nVidia...
Poslední příspěvek
Hardwarove chyby to byt nemohou, prodejci uz maji karty ve skladech. Jak by vyresili hardwarove chyby karet, co uz jsou davno vyrobene?