Service pack 2 nebo 3?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Service pack 2 nebo 3?

Příspěvek od Pic »

Čistá instalace s SP3 bez problémů.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5

XP style (Re: Service pack 2 nebo 3?)

Příspěvek od Myloš »

Sir.Snoop píše:…škoda že na tom SP3 nejdou ty style XP ale bez toho se dá přežít :bigups:
No vidíš, tak to já mám dodnes vzhled „Klasické nastavení“, včetně klasické nabídky Start.
Kůůůl vzhled je mi víceméně šmafu – jsem rád, když jsou věci na svých místech a vypadají tak, jak jsem zvyklý.
Naopak si „tuním“ windows co do funkcí – virtuální plochy, přišpendlení okna (Always on top), zákaz jakéhokoli autorunu, zákaz indexace (když hledám, tak v TCMD) a nespolehlivých bodů obnovy (řeším spolehlivým Acronis True Imagem), žádné přepínání klávesnice na českou/anglickou (namapoval jsem si jednu vlastní univerzální)…
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)
CrasherKill
Level 5
Level 5

Příspěvek od CrasherKill »

Nedávno jsem si přeinstaloval windows a také se rozhodoval mezi SP2 a SP3.Zvolil jsem SP3 a naprostá spokojenost na čistej systém mohu jen doporučit, ale na rozjetej moc ne, kamoš s tím měl problémy ale možná je vyjímka :D .Toť můj názor
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

Pic píše:Čistá instalace s SP3 bez problémů.
Taky no problema.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Sir.Snoop
nováček

Příspěvek od Sir.Snoop »

Tak díky za rady. Nainstaloval jsem klasický SP2 protože nakonec to CD SP3 nemělo takže stahuju SP3 a jdu to doinstalovat na SP3 :-)
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5

Příspěvek od Myloš »

Sir.Snoop píše:Tak díky za rady. Nainstaloval jsem klasický SP2 protože nakonec to CD SP3 nemělo takže stahuju SP3 a jdu to doinstalovat na SP3 :-)
Originální instalační CD nikdy neobsahovalo SP 3 a ani takové už nebude Microsoft prodávat.
Přesto si lze instalační CD se SP 3 připravit – napříkla pomocí programu nLite.
Navíc si v nLite můžeš vyladit systém daleko snáze, než následně po instalaci.
Kdybys tu instalaci nebyl uspěchal, mohl sis ušetřit práci. Krom toho budeš mít na disku zbytečná data (odinstalační soubory).
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
Sir.Snoop
nováček

Příspěvek od Sir.Snoop »

Takže teď mi už stejně nezbejvá nic jiného než prostě doinstalovat SP3 klasickým způsobem?
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5

Příspěvek od Myloš »

Když už máš Windows nainstalované bez SP 3 (s SP 2), máš dvě možnosti – buď doinstalovat SP 3, nebo si připravit instalační CD s SP 3 a nainstalovat je na čistý disk znovu.
zlobyl
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zlobyl »

Instalace proběhla v pohodě a navíc se mi zdá rychlejší ukládání ke spánku. :wink:
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

Myloš píše:Originální instalační CD nikdy neobsahovalo SP 3 ...
Dovolím si oponovat, asi před měsícem jsem koupil originální instalačku XP s implantovaným SP 3. Ale to jen tak naokraj...
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
hombi
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od hombi »

Jenom chci doplnit, že mě nedávno nešly SP3 nainstalovat, je to tim, že jsem neměl standartní bootovací obrazovku. Třeba to někomu pomůže.
Naposledy upravil(a) hombi dne 21 zář 2008 13:22, celkem upraveno 1 x.
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5

Příspěvek od Myloš »

mmmartin píše:
Myloš píše:Originální instalační CD nikdy neobsahovalo SP 3 ...
Dovolím si oponovat, asi před měsícem jsem koupil originální instalačku XP s implantovaným SP 3. Ale to jen tak naokraj...
Nepopírám tvoji empirii; pak jsem se mýlil. Vycházel jsem z původních článků – prohlášení. Docela mě to udivuje.
Mimochodem – byla ta instalačka opravdu originální (lisované, od Microsoftu), nebo pálené (v rámci nějaké multilicence)?
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“