tequila

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

Tholus
Level 5.5
Level 5.5

Re: tequila

Příspěvek od Tholus »

Já si design dělám svůj, takže ne. Ale nemysli si, že máš ten vzhled jedinej. :wink:
george
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od george »

Ještě hodně práce na obsahu, je to řehole. Udělal bych stránky v Mexických národních barvách (myslím,že jsou na vlajce)hodně fotografií z cestování po Mexiku mám na stránkách NiniveWebSite.
Prohlíží se ve zvětšení na celou display po kliknutí, ev.F11. Zelenou barvu bych kvůli obsahu z části opustil(omezil), ale je to můj názor, každý se rozhodne pro svou volbu. Mexiko je dobrodružství a může to být poznat i na webové stránce. Úžasná historie, tequila hodně později.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
slapetka
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slapetka »

george píše:Ještě hodně práce na obsahu, je to řehole. Udělal bych stránky v Mexických národních barvách (myslím,že jsou na vlajce)hodně fotografií z cestování po Mexiku mám na stránkách NiniveWebSite.
Prohlíží se ve zvětšení na celou display po kliknutí, ev.F11. Zelenou barvu bych kvůli obsahu z části opustil(omezil), ale je to můj názor, každý se rozhodne pro svou volbu. Mexiko je dobrodružství a může to být poznat i na webové stránce. Úžasná historie, tequila hodně později.

Obsah postupně přidávám..
O historii Mexika budu možná v budouctnosti psát, momentálně chci psát o tequile a vše co k ní patří. :smile:
Odpovědět

Zpět na „Web-tipy a vaše weby“