Zdravim, mam originalni dvd s hrou a Win Vista Home premium, hral jsem to asi dva dny a pak mi to, vzdycky pri spusteni napise, ze to mis ukoncit a nerozjede se to, nevim proc, pred tim jsem to kdykoliv spustil a hral, zkousel jsem to preinstalovat, ale jeto to same. Necite co s tim muze byt?
spusti se hra, ale objevi se jen uvodni obrazovka a pak tam skoci okno erro a pise to : Program will be terminated. a kdyz dam ok, coz je jedina moznost, tak se to cely zavre.
Ahoj tak co už jsi spustil hru soldiers já jí mám doma a taky mám vistu a to samé se mi objevovalo,ale tak dlouho jsem to zkoušela ,že jsem to nakonec dokázala ted už potřebuji s někým zahrát po netu a nevím s kým?
Dala jsem si vlastnosti a tam jsem kompatibilita a zatrhla windous 98 /windous me a spustit tento soubor jako správce a jede to a picáš vojáčky jedna básen. Tak jsem zvědavá tak ahoj Mája
krtecek píše:Ahoj tak co už jsi spustil hru soldiers já jí mám doma a taky mám vistu a to samé se mi objevovalo,ale tak dlouho jsem to zkoušela ,že jsem to nakonec dokázala ted už potřebuji s někým zahrát po netu a nevím s kým?
Dala jsem si vlastnosti a tam jsem kompatibilita a zatrhla windous 98 /windous me a spustit tento soubor jako správce a jede to a picáš vojáčky jedna básen. Tak jsem zvědavá tak ahoj Mája
Sháníš ještě někoho na hraní?Pokud jo,tak pisni na qip:495 536 502
Ahoj,
včera jsem provedl update systému a po něm nelze spustit žádný program MS Office . Vždy se zapne na pár sekund a pak zmizí. Ani se neobjeví chybové hlášení.
Verze systému: Win 10 (22H2 - 1905.5737)
Log z EventViewer:
Faulting application...
Poslední příspěvek
Zkusil bych udělat povrchový test disku (HD Tune-Error scan), případně jej doplnil testem RAM (Memtest86+).
Minulý čtvrtek tým Alfa Bravo Inc vydal místo dlouho očekávané aktualizace/páté sezóny pro Combat Master
jeho WW2 klon s názvem World War Legion , za což si od slaboduchých děcek vysloužil na Steamu review...
Poslední příspěvek
5. sezóna v Combat Master je tu, s novou mapou Fuji a smg MP7. :thumbup:
Zdravím. Hrál jsem před časem tuhle hru a pak jsem asi půl roku dal od ní pauzu. Teď jsem chtěl pokračovat ale ....nejde spustit/viz. foto/. Ověřil jsem na Steamu integritu souborů...nic.Aktalizoval ovladače...nic. Tak jsem ji odinstaloval znovu...
Dobrý den. Předem se omlouvám že počítačům zrovna dvakrát nerozumím ale poslední dobou mi nejde nastartovat počítač napoprvé se sekne hned na začátku tak ho násilím vypnu po druhé už naskočí normálně a to se děje pořád dokola už asi týden windows...
Poslední příspěvek
Nejprve bych zjistil v jaké části se zasekneme. Co se přesně stane když nenaskočí?
Točí se ventilátory?
Rozsvítí se USB zařízení? (klávesnice, myš)
Zobrazí se alespoň nějaký obraz, např. logo desky?
Počítač mi hlásí, že mám zapnout bránu Firewall. Když se jí pokouším zapnout, tak mi to vyhodí hlášku:
„Firewall v programu Windows Defender nemůže změnit některá nastavení.
Kód chyby 0x8007042c“
Nevíte někdo c s tím?
Poslední příspěvek
Popravdě já nevím co s tím, ale snad výrobce by mohl, koukni