Ahojda lidicky,
mam propojeni pc s tv pres kabel...ale prosim potrebuji poradit. Mam grafickou kartu s cipem ATI. Nevite nekdo o nakym programu, ktery mi umozni sledovat film z pocitace na televizi? Mam stahnuty naky TV TOOL ale vubec nevim co stim. Prosim poradte, jsem uplny laik. Diky.
//smazáno duplicitní téma. Založením více témat se stejným problémem se jeho vyřešení neuspíší, naopak vnáší do řešení chaos a rádci pak raději nepřispívají nikam...
//Karlos
program na sledovani z pc na tv
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
lenkavlkova
- Level 2

- Riviera kid
- Level 4

Re: program na sledovani z pc na tv
pokud máš kartu od ATI, tak tam jde nastavit přepnutí obrazu PC na TV. teda u mě to alespoň jde. pak to spustíš normálně v nějakém přehrávači v PC a na TV jde obraz.
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
nastav si to v ati catalistu
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
-
lenkavlkova
- Level 2

ATI catalyst mam, ale bohuzel nevim jak a kde v nem
muzete mi prosim poradit? dekuji. Nikdy jsem toto nedelala.
Myslim, ze by melo stacit kliknout pravym na plochu a v nejakem nastaveni - pokrocile ... najdes nastaveni vice monitoru a tam by to nejak melo jit.. Ale presne ti to nereknu. ja sem Tv nikdy nepripojoval.
Jo jeste by bylo dobre vedet, jak to pripojujes? Jestli mas grafiku se dvema vystupy DVI nebo VGA? Nebo (asi) take byva na grafice nejake TV-in/out... Jaky kabel k tv?
Jo jeste by bylo dobre vedet, jak to pripojujes? Jestli mas grafiku se dvema vystupy DVI nebo VGA? Nebo (asi) take byva na grafice nejake TV-in/out... Jaky kabel k tv?
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
-
weedcolour
- Level 1.5

nebo si přetahni myší obraz do tv-uchop film>tahni smer tv>pust>fullscreen >a koukáš
budeš možná potřebovat náležitě poučenou druhou osobu,pokud máš telku v jiném pokoji a nevidíš na ní od pc
budeš možná potřebovat náležitě poučenou druhou osobu,pokud máš telku v jiném pokoji a nevidíš na ní od pc
amdathlon643800+dual core,2*512MB,MSIk9nneonForce550,geforce7600gt seagate VIIbaracuda320GB Linux(x86_64amd)Ubuntu-8.10-Interpid Ibex-zatím
Bible-Jan 14,6-Ježíš mu odpověděl:Já jsem ta cesta,život a pravda.Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.
Bible-Jan 14,6-Ježíš mu odpověděl:Já jsem ta cesta,život a pravda.Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.
Já sem koupil PC s TV a předinstalovali mi tam program MuchTV a sem sním spokojen.
To je sice pekne, ale tohle predpoklada, ze je vse korektne nastavene se spravnym projenim a ovladaci. A tenhle pripad na to ( alespon prozatim) nevypada.weedcolour píše:nebo si přetahni myší obraz do tv-uchop film>tahni smer tv>pust>fullscreen >a koukáš![]()
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek