EDIT: Dal jsis velký rozlišení?
MU Online
Moderátoři: beather, Mods_senior
Re: MU Online
No jo no, je to starý, ale je to dost dobrá hra. 
jj dal ... ja jsem si zvyk na L2 a když si teď zahraju něco nového tak je to strašné .. ale přemýšlím, že zkusim WoW to jsem ještě nikdy nehrál ...
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
- Nodon
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Já se tam muneju Halladita tak napiste jiank MG je tam skoro kazdej nejmin je tam asi elfu Já a jeste jeden kterej moc nehraje.
Jmenuju se tam Tomas (to je můj DW, tomu udělám lvl abych mohl MG). MG se bude jmenovat Tommy - jméno rezervováno.
Jo jinak tady jsem vyrobil soubor, který změní rozlišení na 1280x1024, tak kdyby někdo měl zájem...
http://www.tommy4.ic.cz/upload/1280x1024.reg
Jo jinak tady jsem vyrobil soubor, který změní rozlišení na 1280x1024, tak kdyby někdo měl zájem...
http://www.tommy4.ic.cz/upload/1280x1024.reg
- Nodon
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Na tomto servru eni nutne staci kdyz budes spustet souborem Mystiq-MU.exe das option a tam si vyberes 
Mně to tak nešlo.
Nj starý dobrý Mu Online pamatuju ty krásná léta zavislosti na této hře!:) Staré Cisko to byl nej server!!!!
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Tak ja sem zase dlouhou dobu hral MU a ted si taky nemuzu zvyknout na jiny MMORPG. Zkousel sem vselicos, ale proste MU je MU :)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Ty hrajes na serveru Husita?
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Spis hral. Ted hraju uz malo. Taky proto, ze na notebooku se to hraje blbe kvuli rozliseni.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Já už nehraju tak půl roku abych do toho zas nespadl :) snažím se dělat užitečnější věci...Jinak Husitu sem hrál jednou a to mě hned killil Gm a úrážel mě přitom sem opravdu neudělal nic proti pravidlům..Hrál sem např. na serverech CisMU, CisMU VIP, ShadowMU, Epic of Loren, OblivionMU, GlobalMU atd atd atd..Nick většinou jako Slegr a Qu@ke a kámoš Arttas..
- Nodon
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Server uz se rozjizdi uz byva i 20 lidi online 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek