nejlepsi antivirus

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Kontaktovat uživatele:

Re: nejlepsi antivirus

Příspěvek od jarod72pm »

co mám možnost posuzovat už 5 rokem co sem tam testuju intivir tak free verze jednoznačně Avast home
+kromě podpory je solidně aktualizován a jádro prochází včasnými updaty.
- náročný na systém dost brzdí PC oproti NODu a některým dalším.
pro placený v našich podmínkách je NOD jedničkou ale pravda je že nejdůležitější je vlastní uvážení kam lezu a co si nechám pustit do PC
Naprostý propadák je AVG který kolikrát pustí a poznáte to až při pádu systému(kolikrát dřív ne)
nová verze AVG (2008)však řeší jádro i včasnou podporu a tedy může být soupeřem i Avastu.
Jinak je to na každém zvlášť mě se osvědčila kombinace Nod+KPF+SpyBot a jsem spokojen s tím že nelezu nikde na Pé... a Cra... :wink:
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
RudolfM
Level 1.5
Level 1.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RudolfM »

Osobně už několik let používám AVAST Home free a jsem spokojený. Předtím jsem byl na AVG a byla to hrůza. Je pravda, že AVAST jak se zdá otravuje s aktualizacema ale je to na pozadí a mám jistotu, že mám počítač chráněný. Sousedův kluk paří hry přes internet, dokud tam měl AVG tak byl pořád zavirovanej, pak jsem mu dal AVAST a jsem bez práce ( bohužel ). :D
Romaine
Tvůrce článků

Příspěvek od Romaine »

Taky můžu doporučit NODa ten komplet - mám ho víc jak rok, co mám novej pc a jsem moc spokojená. Navíc jako student, takže nějak 700,- mě to na ten rok stálo. K tomu mám ještě pro jistotu Spyware terminátor, který taky trojany najde a je to ok. NOD se teda aktualizuje několikrát denně ale jen se na ploše objeví malá tabulka, která hned zmizí, není třeba to nějak potvrzovat. Tak člověk vidí, že něco fakt dělaj a pc je v bezpečí a přitom to nijak neotravuje. Možná to jde i zrušit, aby se to objevovalo, ale to sem nezkoumala, mě to neva.

No a bratr používá kaspersky antivirus a myslím, že taky vpohodě, ale nevím jak je to s aktualizacema a jak zatěžuje pc taky ne. Na to tu sou jiní odborníci. já su pro NOD.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
ower95
Level 3
Level 3

Příspěvek od ower95 »

tak jsem dal na vase rady a stahl sem nod a jeste na rady youtube jsem stahl rovnou originalni neomezenou verzi nod primo ze stranek esetu...vytvoril jsem tady clanek a chtel jsem vam pomoct aby jste neplatili za original ale fred mi to smazal.tak kdo chce tak pres SZ vam rad poslu :)
Romaine
Tvůrce článků

Příspěvek od Romaine »

Vzhledem k tomu, že chci aby firma dál fungovala a aktualizovala virovou databázi a jsem s jejich antivirem spokojená, tak jim ho ráda zaplatím. 700,- na rok mě fakt nezabije (necelé 2 kč denně). Ani se nedivím, že ti to smazali. Když to bude dělat každý takto, tak firma buď zdraží a nebo krachne, no a v tom prvním případě vlastně nakonec taky.
ower95
Level 3
Level 3

Příspěvek od ower95 »

njn ale kdo proste nema penize tak to muze pouzit ne? :) me je 13 takze jaksi 700 nemam a nemam je ani jak vydelat...ok dam maximalne 5 navodu :) už jsem dal 2
Romaine
Tvůrce článků

Příspěvek od Romaine »

Ale počítač máš.. :wink: Předpokládám, že jsi ho dostal, internet ti taky někdo platí.. Když máš internet musíš mít antivir - myslím, že když to zdůvodníš, tak ti to rodiče zaplatí. mimochodem NOD jde používat jako zkušební verze, po vypršení lhůty ho odinstalovat a znovu nainstalovat jako zkušební a jede. Eset toto umožňuje. Co vím dělá to hodně lidí, ale jak říkám - 700,- ročně. To našetří každej (kdo má pc, internet,...) Vždy sem si na vše šetřila a od 15 (co teda ty ještě máš čas) chodím po brigádách. letos opět celé léto trávím na brigádě bez dovči, abych našetřila na noťas. Prostě když se chce.. Ale neodsuzuju nikoho jako. Taky sem to dřív nechápala. Teď používám free a věci z časáků, co jsou v plné verzi zdarma a pár věcí sem si koupila, třeba Nero, NOD, .. Bezpečí pc za to určitě stojí :-)
ower95
Level 3
Level 3

Příspěvek od ower95 »

wow tady je nekdo slusnej cech :) neni jich moc.to s tim uninstall-installl-uninstall-...-... jenom s*re pc protoze vzdy neco zbyde a pak jsou kvuli tomu problemy...a to zvladnes nasetrit na noteboooook za prazdniny?kde pracujes(brigádničíš) a kolik vydelavas ?
jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarod72pm »

ower95 píše:tak jsem dal na vase rady a stahl sem nod a jeste na rady youtube jsem stahl rovnou originalni neomezenou verzi nod primo ze stranek esetu...vytvoril jsem tady clanek a chtel jsem vam pomoct aby jste neplatili za original ale fred mi to smazal.tak kdo chce tak pres SZ vam rad poslu :)
Jak neplatit original?
pokud máš potřebu se bavit o Cracku a jiných podobných věcech tak tady jsi potom špatně !
Original NOD stojí peníze a pokud ho chceš si zaplatíš nebo si to najdeš jinde ale ne tady kde se aspoň dodržují nějaké stanovené mantinely tohoto fóra.
ps: máš opravdu spoustu možností ale tohle fórum s toho vynech.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
ower95
Level 3
Level 3

Příspěvek od ower95 »

ja jsem jenom informoval ze to jde i jinak :)
Romaine
Tvůrce článků

Příspěvek od Romaine »

ower95 píše:wow tady je nekdo slusnej cech :) neni jich moc.to s tim uninstall-installl-uninstall-...-... jenom s*re pc protoze vzdy neco zbyde a pak jsou kvuli tomu problemy...a to zvladnes nasetrit na noteboooook za prazdniny?kde pracujes(brigádničíš) a kolik vydelavas ?
Když člověk chodí místo pařit každej den (po-so) do práce, tak to jde. Jinak já pracuju i přes rok. Mám dlouhodobou brigádu a to v tabáku. Kolik vydělávám tu šířit nebudu, ale na to, co potřebuju si vydělám. Jinak ty bys mohl v rámci svých možností za koupi antiviru nabídnout rodičům, že jim umyješ auto nebo něco podobného.. Vždy se cesta najde.. No a slušnej Čech? Snažím se. Nikdo není dokonalej, ale snažit se o to můžem :wink: Člověk má pak ze sebe lepší pocit.

no a jak už tu bylo řečeno - toto fórum není k tomu, abys tu psal jak obejít licenci. Podle hvězdiček nejsi nováček tady, tak bys to měl vědět :roll:
RudolfM
Level 1.5
Level 1.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RudolfM »

No vidíš, máš dokonce svoje stránky, tak třeba zkus někomu nabídnout, že mu uděláš stránky. A nebo vysvětli rodičům, že bezpečnost PC je dneska nutností. Nebo jak jsem psal výš zkus AVAST jsem s ním navýsost spokojenej. To obcházení licencí je takovej náš národní sport ale prosím Tě neuč se to. Budeš obcházet a podlézat celý život a to není pěkný život. Pak to někdy dopadne takhle !!! :evil:
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Windows 11, 10, 8...“