nejlepsi antivirus
Moderátoři: Pic, Mods_senior
nejlepsi antivirus
jaky je nejlepsi antivirus?potrebuju aby byl rychly,aby nebral moc vykonu pc a a by porad neotravoval s tim ze se teda uspesne aktualizoval..byl by nod tou pravou volbou pro me?potrebuju jeste aby opravdu ochranil takze aby neco nepropoustel :) pekne uzivatelske prostredi je +
Re: nejlepsi antivirus
no ja neviem...co takto skusit Aviru alebo AVG? tie mam najradsej:)
AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3
AVG je pry strasne narocny antivir na zatez.jenom co jsem slysel...pockam jeste co mi odpovi fredik a podle toho se budu ridit aby vedel jak ho mam rad :)

Co člověk to jiný názor.Měl sem AVG 8 každej vir smazal,nejsem vyhledávač virů ale za dobu cca..dvou let si poradil s 2-3 viry.Víc virů sem bohudík nechytil.Nyní mám http://www.eset.cz/download/zkusebni
Po uplynutí Zd kupuju
Po uplynutí Zd kupuju
Nod. A nezapomeň, že nejlepší antivir je tvůj mozek.
trocha sena cloveka nikdy nezachranila.....a pc taky ne
Pokud koupíš celý balíšeč Eset smart security s firewallem atd, už nic nepotřebuješ? je to plnohodnotný firewall? nebo by bylo lepší mít třeba jen Noda a firewall něajký jinýMirek1 píše:Co člověk to jiný názor.Měl sem AVG 8 každej vir smazal,nejsem vyhledávač virů ale za dobu cca..dvou let si poradil s 2-3 viry.Víc virů sem bohudík nechytil.Nyní mám http://www.eset.cz/download/zkusebni
Po uplynutí Zd kupuju
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
O tom sem taky uvažoval.Koupit NODa a nahodit jiný firewall.Imho,po nainstalování mě vypne SP2 firewall a jede ESS .Mám nastaveno na automat,zkoušel sem i interaktivní,funguje a funguje jako firewall 
- pikaso.andreas
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Po vlastních zkušenostech a trochu i testech doporučuji celý balíček ESETU Eset Smart Security. Nejlepší si jej pořídit jako student a nebo se domluvit se známýma a pořídit jako multilicenci, pak to stojí pár grošů..
Jo, jak probíhaly moje testy:
Měl jsem možnost tří pc, jedno mé s ESETEM, druhé s AVG a třetí s AVASTEM.
Posílal jsem na tyto pc napadené soubory, chodil jsem na trojskými koňmi prolezené stránky a největší úspěšnost měl eset. Dokonce odhalil něco nekalého na mailu co se tvářil jak od České Spořitelny.
Také se chová velmi inteligentně. Aktualizace několikrát denně. Podpora suprová. Zátěž PC minimální..
Toť můj názor...
Jo, jak probíhaly moje testy:
Měl jsem možnost tří pc, jedno mé s ESETEM, druhé s AVG a třetí s AVASTEM.
Posílal jsem na tyto pc napadené soubory, chodil jsem na trojskými koňmi prolezené stránky a největší úspěšnost měl eset. Dokonce odhalil něco nekalého na mailu co se tvářil jak od České Spořitelny.
Také se chová velmi inteligentně. Aktualizace několikrát denně. Podpora suprová. Zátěž PC minimální..
Toť můj názor...
Ja osobne mam momentalne BitDefender Total security 2008 a trojak pomalu obden + mam jeste spyware terminator. jinak NOD 32 trojkovy rady je good..to uznam. 
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Používám ESS a nemohu si ho vynachválit, tudíž nic jiného ti ani doporučit nemohu.. 
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Na antiviru ani tak nezáleží, záleží na uživateli. Pokud je špatný uživatel, ani sebelepší antivirus mu nepomůže.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 9795 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od buchtik