ahoj,
cas od casu se mi stane ze pri nabehnuti OS neni nainstalovan ovladac ke graficke karte MSI 8800GT, nepomohl ani reinstal ovladacu, ty mam nejnovejsi od vyrobce, OS mam XP SP2, antivirakama projetej PC pravidelne
jediny co sem snad nezkousel je reinstal OS, software se nemusi instalovat znovu, staci dat jen aktualizaci a vybrat zarizeni
tomikzlesa píše:ahoj,
cas od casu se mi stane ze pri nabehnuti OS neni nainstalovan ovladac ke graficke karte MSI 8800GT, nepomohl ani reinstal ovladacu, ty mam nejnovejsi od vyrobce, OS mam XP SP2, antivirakama projetej PC pravidelne
jediny co sem snad nezkousel je reinstal OS, software se nemusi instalovat znovu, staci dat jen aktualizaci a vybrat zarizeni
diky za kazdou radu
Nebyl by odkaz na tu grafiku plsss ?
Je možné, že i když tam dáváš nejnovější, tak ta grafika je nepříjme, ale jinak víc mi nenapadá, pošli odkaz, at ji vidím, když říkaš 8800Gt, těch hodně, je s pasívem, normal, anebo od Leadteku
Zatím:
AMD Athlon 3500+ 2,20Ghz
MSI K9N SLI Platinum
Zdroj Forton 400W
NVIDIA GeForce 7600GT
RAM 2GB 675Mhz Corsair
HDD Western Digital 320GB
Bohužel MICROSOFT WINDOWS VISTA 64bit HOME PREMIUM.....
Musím to potunit njn.....
to je jedno ne od kterýho výrobce 8800gt jako 8800gt
no ale k problému: odinstaloval si starý ovladače úplně pročisti comp a zas nainstaloval ty nejnovější
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao píše:to je jedno ne od kterýho výrobce 8800gt jako 8800gt
no ale k problému: odinstaloval si starý ovladače úplně pročisti comp a zas nainstaloval ty nejnovější
To je sice pravda, ale i tak...
Zatím:
AMD Athlon 3500+ 2,20Ghz
MSI K9N SLI Platinum
Zdroj Forton 400W
NVIDIA GeForce 7600GT
RAM 2GB 675Mhz Corsair
HDD Western Digital 320GB
Bohužel MICROSOFT WINDOWS VISTA 64bit HOME PREMIUM.....
Musím to potunit njn.....
reinstal jsem snad udelal poradne, ale chvili ted pockam, napadlo me ze to dela zhruba od doby kdy sem do PC strcil TV kartu a nejak ji nepobrali XP a od ty doby zustala nenainstalovana a jen jako "neznamy video adapter" TV karu sem vyndal a zatim v pohode, uvidime dal
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 (nedávam konkrétny VID - len príklad, X je...