Mám i5-11400F (s příkonem omezeným na 65 W) + 32GB RAM + RTX 4070 Ti Super,
a na CoD mi to přijde jako celkem vyvážená sestava pro max. detaily na monitorech (střídám je) 3840*1200@120Hz a 3440x1440@240Hz;
takže bych osobně připlatil za RTX 40/50xx s 16GB pamětí (ideálně z Bazoše nějakou třívětrákovou RTX 4070 Ti Super),
a mohl bys mít na delší dobu pro online FPS na (UW)QHD vystaráno.
12GB paměť bych považoval za minimum, které se časem (ale záleží na hrách) může vymstít...
Návrhy na nové komponenty - Intel x AMD
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: Návrhy na nové komponenty - Intel x AMD
Autor evidentně tlačí na co nejnižší cenu, jsou to jeho peníze, Ty to platit nebudeš nebo ho zasponzoruj, 2tisíce + bedna.
Člověk se pořád učí.
Tak se složíme? Díky za věcnou odpověď a předvídavost jeho myšlenek.
Píše 8-10k, minulou grafiku měl 10 let. Case nemusí ani kupovat hned, každopádně i s ADATA case, která má předem osazené 4 větráky se do 10k vejde, takže moje odpověď samozřejmě není od věci a není potřeba se chovat jako šulda.
Píše 8-10k, minulou grafiku měl 10 let. Case nemusí ani kupovat hned, každopádně i s ADATA case, která má předem osazené 4 větráky se do 10k vejde, takže moje odpověď samozřejmě není od věci a není potřeba se chovat jako šulda.
Ale já neříkám že je tvůj výběr, rada a názor špatně. Vzhledem k postoji a ceně GPU kterou si autor vybral, je evidentní že tlačí na nízkou cenu.
K chování v SZ.
K chování v SZ.
Člověk se pořád učí.
Ahoj,
Grafiku nemám 10 let, ale asi 2 roky. Kupovaná z druhé ruky. Předtím jsem měl 960.
CS2 hraji na 1280x960, klasické kompetitivní rozlišení, nejnižší detaily. Valorant FullHD na nejnižší detaily.
Monitor 24". Do nějakého QHD hraní her a jiných titulů se pouštět nebudu, není to pro mě.
Jen vyřešit, proč se CS2 seká a pokud mi má grafická karta pomoct, tak ji koupím. Ta 5060 mi přijde jako takový střed, do kterého bych byl ochoten jít.
Grafiku nemám 10 let, ale asi 2 roky. Kupovaná z druhé ruky. Předtím jsem měl 960.
CS2 hraji na 1280x960, klasické kompetitivní rozlišení, nejnižší detaily. Valorant FullHD na nejnižší detaily.
Monitor 24". Do nějakého QHD hraní her a jiných titulů se pouštět nebudu, není to pro mě.
Jen vyřešit, proč se CS2 seká a pokud mi má grafická karta pomoct, tak ji koupím. Ta 5060 mi přijde jako takový střed, do kterého bych byl ochoten jít.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek