Jak obejít bruselské restrikce a ověřování věku?

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
Covadonga722
nováček

Jak obejít bruselské restrikce a ověřování věku?

Příspěvek od Covadonga722 »

Dobrý den. Jsem aktivní kritik Bruselu a islámu a došel jsem k závěru, že vzhledem k přitvrzující se bruselské tyranii musím na internet zcela přistupovat jako Argentinec. Dnes Evropská rada schválila chat control, sice bez přímého nařízení zákazu šifrované korespondence, ale nařizuje vyhodnocování podezřelého obsahu (což je většinou zcela nevinný obsah) a je jen otázka času, než to bude použito proti tzv. "nenávisti" a "dezinformacím". V Británii je ročně za politické názory (kritiku islámu, masové migrace, vlády) zatčeno přes 12 000 lidí. Schválený chat control také nařizuje ověřování věku, což je pro mě zcela nepřijatelné, a vlastně je jen otázka času, kdy se bude jednat o ověření věku i pro samotnou registraci. Úplné ověřování věku pro jakýkoli účet kdekolik doporučuje paralelně dnešní hlasování Evropského parlamentu, které sice není přímo závazné, ale je pravděpodobné, že tyranská evropská komise na základě něj vydá návrh nařizující plošné ověrování věku pro jakoukoli registraci. Nikdy nepřistoupím na tyranské ověření věku, tedy propojení účtu s identitou. Všechny restrikce se týkají jak sociálních sítí, tak emailu či i her. Už teď na základě Digitálního aktu nějaké země (Francie, Dánsko) připravují ověřování věku pro jakoukoli registraci. Říšská komise už vytváří aplikaci na ověřování věku. Dnes ověření věku, zítra skenování a ukládání veškeré komunikace a pozítří trest smrti podle práva šaría za kritiku islámu.

Rozhodl jsem se, že to nemohu dále tolerovat. Ale potřebuji se poradit v řadě otázek:
1. Lze nějak na Toru trvale nastavit konkrétní zemi (ideálně Argentina)? Většina připojovaných zemí je ovládána Bruselem. Přes Tor aspoň můžu svobodně používat Proton či Tutu.
2. Jak obejít Brusel v mobilu (Androidu)? Už jsem si v nastavení změnil oblast z Česka na Argentinu. Dále lze prakticky trvale používat argentinskou VPN. Předpokládám, že by po obnovení továrních dat mělo jít si založit účet Google z argentinské adresy. Takže pak bych měl na účtu Google, Instagramu, Sessionu nastavenou Argentinu a přistupovali by ke mně jako k Argentinci?
3. dle bodu 2. Jak ale na Whatsapp či Telegram, kde je povinné telefonní číslo? Pokud budu mít v mobilu nastavenou Argentinu, připojen z VPN z Buenos Aires, ale mít české číslo, bude mě Whatsapp vnímat jako člověka z Česka či Argentiny? Pokud by to nepomohlo, tak můžu skočit na autobus do Lvova a domluvit se s nějakou osmnáctiletou Ukrajinkou a zaplatit ji, že mi občas dobyje kredit, a registroval bych účty na ukrajinské číslo.
4. Jak obejít potenciální zákaz Toru, který zatím sice není navrhován, ale může být zaveden?

Předem děkuji za odpovědi.
buchtik
Level 1.5
Level 1.5

Re: Jak obejít bruselské restrikce a ověřování věku?

Příspěvek od buchtik »

???

ad 1 Buď - nestahuj kalhoty před brodem ....

ad2 ... nebo se odstěhuje do Argentiny ..bude ti tam dobře

ad3 ... na co potřebuješ internet ? - vypni mobil - choď pěšky - plať jen hotově - zruš účet Google, Facebook et cetera - zprávy posílej dopisem

ad4 - vymýšlíš píčoviny
Covadonga722
nováček

Příspěvek od Covadonga722 »

Ta výzva k ověřování věku se týká naprosto všech účtů (emaily, sociální sítě). Bez toho člověk dnes nemůže fungovat, v práci, ve škole, kontakt s rodinou, s přáteli. Jen hotově samozřejmě platím. Chci mít soukromí, nebýt analyzován AI pro bruselské tyrany a v budoucnu pro šaría soudy.
Alferi
Level 4
Level 4

Příspěvek od Alferi »

Doporučuji předně vypnout facebookové průtokové ohřívače sraček atp.
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5

Příspěvek od faraon »

Obávám se že totalitní 3.14čoviny vymýšlí a vynucují jiní:
https://www.novinky.cz/clanek/internet- ... u-40550571

https://www.root.cz/zpravicky/eu-navrhu ... mi-obcanu/
Návrh podporuje finská europoslankyně Aura Salla, která dříve pracovala pro společnost Meta a vedle její lobby v Bruselu.
Himmlerův vlhký sen v praxi...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Příspěvek od petr22 »

Nejhorsi ze vseho je smrt z vydeseni.

Mimochodem, pouziti VPN - logy veskere tve komunikace ma pohromade jedina autorita, provozovatel te VPN.
Odpovědět

Zpět na „Internet a internetové prohlížeče“