Tiskárna 3v1 Brother - samovolné spouštění

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Odpovědět
jkmaxfli
Level 4
Level 4

Tiskárna 3v1 Brother - samovolné spouštění

Příspěvek od jkmaxfli »

Ahoj.
Mám dotaz, jelikož jsem nikde nenašel nějakou kloudnou odpověď.

Vlastním chvíli tankový all in one systém od Brotheru, konkrétně typ DCP-T530DW.
Stává se, že sedím u PC a tiskárna i když je úplně vypnutá - je pouze v elektrice, tak z ničeho nič začne chrčet a něco provádět.
Dle mého to bude nějaké automatické čištění, což jsem také na netu dohledal, ale žádné bližší info jsem k tomu nikde nenalezl.
Třeba jak často se to stává, jestli to lze nějak nastavit, nevím, netuším, proto se ptám tady, jestli někdo z Vás s tím máte zkušenosti, nebo nějakou radu.

Dále u této tiskárny vůbec nechápu funkci automatického vypnutí tiskárny po určitém čase.
Když je tiskárna normálně zapnutá v pohotovostním režimu, tak lze nastavit časovač na vypnutí tiskárny, mám tedy nastaveno po 20ti minutách, ale když tato doba uplyne, tak je tiskárna stále zapnutá :mad:

Funkce režimu spánku funguje dobře, mám nastaveno na 5 minut a po 5ti minutách je tiskárna v režimu spánku, ale nikde žádné info jakou má spotřebu v tom režimu spánku.
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
šulda
Level 4.5
Level 4.5

Re: Tiskárna 3v1 Brother - samovolné spouštění

Příspěvek od šulda »

Co manuál, mlčí? Např. strana 422 Ti ujasní automatické vypínání.
Člověk se pořád učí.
jkmaxfli
Level 4
Level 4

Příspěvek od jkmaxfli »

Ale ano, to jsem se dočetl viz:
Přístroj nepřejde do režimu Vypnuto, pokud je připojen k síti, kabelu USB, NFC, Wi-Fi Direct nebo telefonní lince, nebo pokud jsou v jeho paměti uložena nějaká zabezpečená tisková data.

To potom tato funkce zcela postrádá logiku že.

Dobrá tedy, ale ještě mě zajímá jedna funkce, kterou si neumím vysvětlit k čemu je a tou je:
Obrázek
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
šulda
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od šulda »

Když sem to četl, tak mi to automatický vypnutí taky nedáva smysl, ale to už je otázka pro výrobce. Ta funkce na kterou ukazuje obrázek, taky není nikde zmíněna, nebo je ta zmínka pitomě skrytá.
Člověk se pořád učí.
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5

Příspěvek od zeus »

Automaticky obnovit byva zotaveni z chyboveho stavu, pokud tento pominul. Das tisk, dojde papir, tiskarna si postezuje a kdyz ho doplnis, bud si sama pokracuje nebo musis zmacknout neco na jejim ovladani.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
jkmaxfli
Level 4
Level 4

Příspěvek od jkmaxfli »

No, mě to AUTOMATICKY OBNOVIT spíš přijde, že je to nějaký druh automatické obnovy zařízení, jako reset tiskárny do defaultního nastavení po nějaké události.
Po překladu do angličtiny mi to vždy vyhledá něco právě jakoby o resetu, továrním nastavení. Netuším, mám to vypnuté, tak to bylo nastavené defaultně.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak odstranit okna při spouštění - Chrome
    od NIESRA » » v Internet a internetové prohlížeče
    2 Odpovědi
    7942 Zobrazení
    Poslední příspěvek od NIESRA
  • Tiskárna HP Laserjet MFP M140W
    od McKousal » » v Problémy s hardwarem