Dobrý den
Mám problém s microSD kartou. Ve čtečce normálně načte lze na ni kopírovat. I soubory lze otevřít po kopírování. Ale když ji vyndám z čtečky. Normálně odeberu hardware.
Opět ji vložím ať do zařízení, nebo zpět do počítače, tak tam před tím nakopírované soubory nejsou.
Zkoušel jsem různé microSD karty. Různé čtečky. Zkoušel jsem i připojit čtečku knih a přímo na kartu kopírovat.
Výsledek stejný.
Zajímavé je že to dělají jen microSD karty. Ostatní fungují!!!
To je divný. Zkoušel jsem klasickou SD kartu a jiné. To funguje normálně. Je to problém pouze microSD karty.
Děkuji za odpověď.
Len tak na okraj: odkiaľ sú tie microSD karty? Z Číny? Ak je na niektorej uvedené 256GB, 1TB a viac a stála pár Czk - tak máš "fake" . MicroSD síce "hlási" zápis, zobrazí aj "zoznam", ale v skutočnosti tam nič už nie je - nemá to kde uložiť.
Sandisk originál z Německa pro verze. Jenže ono je to divné, nějak to blbne ve Windows. To co mi šlo před chvilkou najednou mi nejde. Pak se zničila i klasická SD karta. Nevím co to blbne, zase je jedno jaká čtečka. Mám pocit že byla aktualizace Biosu a možná i USB...
Takže karta odpadá - potom zostáva buď OS, alebo samotný HW. BIOS ťažko bude mazať SD kartu, USB - max. ti nebude fungovať pripojenie akejkoľvek periférie, ale samotné USB tiež mazať nič nebude.
normálně ho vidím, ale jakmile najedu na textové pole tak zcela zmizí. Dříve tam byla taková čárka a mohl jsem označovat, zmizel až při psaní. Teď mizí okamžitě jen co najedu na textové pole. Jak v prohlížeči tak třeba i na Discordu.
čím to může...
Poslední příspěvek
Nuž - človek sa učí celý život. Aj ja som sa teda niečo naučil.
BTW: NIKDY necituj predchádzajúcu odpoveď/príspevok. Admini to nemajú radi!
Ahoj,
nemá prosím někdo zkušenosti se vstupními systémy značky Bticino, konkrétně modulárním vstupním panelem Sfera, jehož součástí je čtečka karet 353200? Jde o to, že bych chtěl u této čtečky pročistit databázi čipů, které mají do domu přístup....
Dobrý večer, sestra začala školení na pozicí home Office . chtěla by si nastudovat materiály pro výkon pozice ale to není umožněno protože je zapnutý Bitlocker. Údajně se ty data dají získat.
Klasická klávesová zkratka ctrl + c a ctrl + v nejde.
Poslední příspěvek
CTRL+C a CTRL+V brani zkopirovani dat, ale nemuze branit v jejich nastudovani.
To je naprosto bezna ochrana textu na webu, nefunguji klavesove zkratky, nejde text oznacit mysi, nejde udelat screenshot atd.
Dobrý den. Prodávám svůj 16tb USB disk, takže se chci zbavit své historie na něm. Je jasné, že kliknutím na smazat a vysypáním koše nejsou soubory permanentně smazané. Vzhledem k velikosti disku ho patrně prodám někomu technicky zdatnému, kdo by...
Poslední příspěvek
třeba tady je placený program na 1 rok grátis i s klíčem.
asi v 3/4 stránky klikni na záložku prozradí (Giveaway), počkej 50 vteřin a máš to. Nainstaluj a vlož klíč.
nebo tady, tam je klíč vypsán hned.