Zdravím, chtěl bych vás zde poprosit o pomoc s výběrem vhodného monitoru k sestavě, kterou mám v podpisu, i když je ještě ve fázi montáže v CZC
Cenově bych to viděl do 10 tisíc, pokud se dá za ty peníze něco slušného koupit, eventuálně max. 12 tis.
PC jsem si nechal schválit tady a bude na hry a běžné použití. Žádná grafika, úpravy videa apod.
Děkuji
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.
Dobrý den,
aktuálně jsem prodal playstaion 5 a chci přesedlat na herní počítač.
Mám limit - 20.000kč - čistě jen pc, monitor atd... mám.
Poradíte prosím, co za tuhle cenovku bude nejvýhodnější? Nechci koupit blbost.
Poslední příspěvek
Založ si vlastní téma. Na zmiňovaný monitor by to chtělo na PC připlatit a vzít grafiku 9070/XT nebo 5070 Ti. V tom rozlišení si na levnějších grafikách na vysoký detaily moc nezahraješ.
Dobrý den. Rozbil se mi displej na mém HP Envy M4.
A potřebuju náhradu.
Potřebuju podsvícenou klávesnici, HDMI port.
Nepotřebuju dotykový displej, numerickou klávesnicí, optickou mechaniku.
Chtěl bych zase něco malého. Měl jsem 14 takže klidně 14...
Poslední příspěvek
Aha, takže ARM taky vyřazuju.
Takže zůstává už jenom
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc
Krásný den,
dostal jsem od mé ženy k narozeninám PC sestavu .
+Bohužel zatím nemám monitor.Jelikož jsem vášnivec do PC her chtěl bych monitor který bude absolutní top co může být do cca 37k
Napadl mne monitor : MSI MPG 321URX QD-OLED
32 Dell...
Poslední příspěvek
Posoudit nemůžu nemůžu když mám IPS :D Ale co jsem to viděl někde vystavený tak paráda.
Ale ultrawide jako takový je skvělej. Částečně nahrazuje 2 monitory a hry jsou daleko imerzivnější.
Zdar chlapy už mě z toho začala bolet hlava tak se jdu optat sem jestli tady najdu nějaké majstrštyky co se v tom vyznaj
nyní mám - Benq XL2411z 24palce
Plánuji koupit novou grafiku a na mém monitoru není Display port ani pořádné HDMI (víc jak...
Poslední příspěvek
Proč si za zhruba stejné peníze pořídit menší/užší monitor,
který (dobře vybraný) může přežít i 2-3 obměny kompu?
Pokud by stávající komp nestíhal 3440x1440, vždy se dá hrát v menším okně, např.:
- 16:9 1920x1080
- 21:9 2560x1080
- 16:9 2560x1440
-...