ale zeptam se, co je lepsi, vzit vyssi radu napriklad 3070, nebo zakladni 3070Ti, kdyz to bude za stejne penize?
Herni PC
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Herni PC
No grafiku nakonec vybereme dle aktualnich financi, na co bude mit mladej nasporeno 
ale zeptam se, co je lepsi, vzit vyssi radu napriklad 3070, nebo zakladni 3070Ti, kdyz to bude za stejne penize?
- pcmaker
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Vyšší řada má lepší chlazení, tudíž nižší teploty v zátěži a s tím související i zcela tichý provoz. Nižší teploty znamenají také delší životnost grafiky, za předpokladu, že je dobře provedeno chlazení celého PC.
jasne, tom rozumim. chlazeni skrine si myslim, ze vyresime v poho, torrent ma dva 18cm vetraky a dame jeste neco dalsiho do skrine.
a nejake doporuceni na 3070ti, nejaka s dobry pomerem cena/vykon?
jako sel bych i do AMD, ale tam vidim jedinou vyhodu v 12 gb vram, jinak moc ne. Vykon 3070ti na qhd bude dostatecny i na par let dopredu…nebo?
diky.
a nejake doporuceni na 3070ti, nejaka s dobry pomerem cena/vykon?
jako sel bych i do AMD, ale tam vidim jedinou vyhodu v 12 gb vram, jinak moc ne. Vykon 3070ti na qhd bude dostatecny i na par let dopredu…nebo?
diky.
Co rikate na tuhle:
https://www.tsbohemia.cz/msi-amd-radeon ... 69344.html
prijde mi to zajimava volba s ohledem na cenu
https://www.tsbohemia.cz/msi-amd-radeon ... 69344.html
prijde mi to zajimava volba s ohledem na cenu
Je to super karta, ale za tuto cenu se už nevyplácí. Měsíc zpátky byla myslím na Alza za 15999kč
Dodatečně přidáno po 2 minutách 50 vteřinách:
https://www.facebook.com/marketplace/it ... 833253793/
Dodatečně přidáno po 2 minutách 50 vteřinách:
https://www.facebook.com/marketplace/it ... 833253793/
Ryzen 5800x(XPG Levante), B550 mag tomahawk, 2x16GB Fury Renegade 3600Mhz CL16, Asus TUF RX6800, Kingston A2000 500GB+1TB, XPG CORE REACTOR 850w
no jetou nechci, ale cena hezka.
na tu cenu rx6800 koukam skrz ceny 3070 a 3070ti. chapu, ze byla levnejsi, jen tohle je ted k dispozici
a pokud spravne rozumim oznaceni, tak to neni ani ten zakladni model, takze snad lepsi chlazeni a pod...
ale ano, radsi bych neco levnejsiho, aspon bych mozna sel do AM5 platformy
na tu cenu rx6800 koukam skrz ceny 3070 a 3070ti. chapu, ze byla levnejsi, jen tohle je ted k dispozici
a pokud spravne rozumim oznaceni, tak to neni ani ten zakladni model, takze snad lepsi chlazeni a pod...
ale ano, radsi bych neco levnejsiho, aspon bych mozna sel do AM5 platformy
Je to top model. Má dobré chlazení. Já právě od tohoto pana vzal svou a super.
Ryzen 5800x(XPG Levante), B550 mag tomahawk, 2x16GB Fury Renegade 3600Mhz CL16, Asus TUF RX6800, Kingston A2000 500GB+1TB, XPG CORE REACTOR 850w
jasne.
no moje otazka je, jestli je neco kolem 15-18000 ted lepsiho na hrani v WQHD. XT verze by byla take super, ale to uz potom muzu zvysovat do nekonecna budget
mam ji objednanou, prostor na hledani a reseni stale je
no moje otazka je, jestli je neco kolem 15-18000 ted lepsiho na hrani v WQHD. XT verze by byla take super, ale to uz potom muzu zvysovat do nekonecna budget
mam ji objednanou, prostor na hledani a reseni stale je
Za tu cenu novou kartu s větším výkonem neseženeš. S touto kartou se bez problémů dostaneš na výkon XT verze a bude méně topit. Když ji budeš mít klidně mi napiš SZ a pošlu odkaz na video jak to poladit
diky.
a jeste se snazim pochopit jak velky problem muze pro mne byt spatny raytracing, ale nejak nevim, jak dulezite to je...plus dalsi technologie, ve kterych ma NVidie navrch
a jeste se snazim pochopit jak velky problem muze pro mne byt spatny raytracing, ale nejak nevim, jak dulezite to je...plus dalsi technologie, ve kterych ma NVidie navrch
RTX bych zase neprecenoval.
Znamy koupil RTX 3080 a vsude chvalil, jak ty hry diky RTX skvele vypadaji, ze je to nejlepsi co kdy videl.
Tak jsme se na ten zazrak prisli podivat - ano, hadate spravne, RTX OFF ve vsech hrach.
Znamy koupil RTX 3080 a vsude chvalil, jak ty hry diky RTX skvele vypadaji, ze je to nejlepsi co kdy videl.
Tak jsme se na ten zazrak prisli podivat - ano, hadate spravne, RTX OFF ve vsech hrach.
tak porad premyslim nad GK, kterou vybrat. a jak tady kolega psal i o bazaru, tak nad tim take trosku premyslim 
jak velky problem je, kdyby karta byla po tezbe (vsechny v inzeratech jsou pouzivane samzrejme jen na hrani
).
A mate nekdo nejaky overeny zdroj, kde to smysl dava?
si rikam, ze postupne pujdou ceny dolu, jak skoncilo kryptosilenstvi a do te doby bude bazarova karta...
jak velky problem je, kdyby karta byla po tezbe (vsechny v inzeratech jsou pouzivane samzrejme jen na hrani
A mate nekdo nejaky overeny zdroj, kde to smysl dava?
si rikam, ze postupne pujdou ceny dolu, jak skoncilo kryptosilenstvi a do te doby bude bazarova karta...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek