peta501 píše:Nahore si psal, ze nemas v planu porizovat nic extra nad 1660ti to je karta kterou utahne s prehledem i 450w zdroj.
Ty zdroje co posilas, nejsou vylozene spatny ale spis bych doporucil prihodit par stovek a koupit neco kvalitnejsiho nez min kvalitni ale "silnejsi" zdroje.
Ono totiz zalezi na vice faktorech, 650w zdroj s vyssi certifikaci bude klidne dlouhodobe schopen utahnout neco co nektery 750w zdroje neutahnou protoze maj slabsi tu nebo tu vetev.
Co se tyka tech zdroju co jsi posilal, jsou taky prijatelny ale je to pomerne zbytecnejch usetrenejch par stovek, ktery se ti vrati behem prvnich par let (jednoho/dvou) díky vyssi ucinnosti zminenejch zdroju. (gold vs bronze)
Děkuji. No také jsem se řídil tím, že současná GK má vyšší spotřebu než řada 16xx myslím. A mám doporučený zdroj u té karty 600w
Ta Evga co jsi poslal vypadá dobře. Pokud navíc ta sleva není fejková, tak by to mohlo být to co hledám.
Dobrý den,
Moje sestava:
CPU: Ryzen 5700x3D
MB: MSI MAG B550 TOMAHAWK - AMD B550
RAM: HyperX FURY Black Series 2x8GB 2666MHz DDR4
Chci upgradovat na grafickou kartu AMD 9070 XT - bude mít spotřebu cca 330 W.
Vypočetl jsem spotřebu mojí sestavy s...
Poslední příspěvek
Dobrá volba!
Dlouhodobě používám zdroje RM---x (x = japonské kondenzátory) bez sebemenších náznaků problémů,
absolutně tiché (větráky se při nižší spotřebě netočí), modulární kabeláž, 10 let záruky...
Předchozí verzi RM750x mám momentálně v herním...
Zdravím,
složil jsem si nový PC se zdrojem Seasonic Focus GX-850 ATX 3 (2024). Problém je, že hned po zapnutí se ventilátor zdroje roztočí do tý míry, že je to zdaleka nejhlučnější komponenta. A to jen, když jsem v BIOSu.
Použitý komponenty mají...
Poslední příspěvek
Vypadá to, že to je opravdu vlastnost. Koupil jsem Corsair RM850X a je pěkně ticho. Díky za rady.
Dobrý večer. Koupil jsem si grafickou kartu AORUS GeForce® GTX 1080 Ti Xtreme Edition 11G, která má napájení 2x8pin. Bohužel mám zdroj EVGA 650 B3 650W 80Plus Bronze a nemám k němu ostatní kabely. Mám momentálně MSI GTX 1070 8G a tam je pouze...
Poslední příspěvek
Na AliXepressu, napr.
Nicmene, nebud prekvapen, az ta 1080 Ti umre. U takhle starych a zravych karet je to jen otazka casu, ta karta je 8 let stara a obvykla zivotnost je do 5 let.