Zdravím, jelikož mi odešli sluchátka, tak dívám po nových. Teď nastává otázka jestli jít opět do sluchátek na 3,5jack nebo do USB.
Jedná se mi o to, jestli je možné souběžně spustit zvuk do USB sluchátek a do reproduktorů které jsou připojeny přes 3,5 jack.
Ono přepínat to ve windows není uplně user friendly
Teoreticky - je to možné. Výstup Jack je analógový, ide priamo zo ZK, výstup cez USB je digitálny - ide zo ZK cez USB zbernicu. Prístup k USB zbernici ovláda CPU.
Horšie je to s určením prioritného výstupu. Sú ale na to programy (treba vyhľadať), ktoré umožňujú, že zvuk (výstup) je možné paralelne pustiť z oboch výstupov - analógového i digitálneho - ovládanie samotnej ZK to však (mne sa zdá) toto neumožňuje - len jeden výstup je prioritný.
Userfriendly? Na tři kliknutí: 1) Klik na ikonu reproduktoru vpravo dole, 2) klik na šipku ">" vpravo od regulátoru hlasitosti , 3) klik na zařízení, přes které má být zvuk přehrávaný. Záleží ovšem na to, co myslíš slovem souběžně: pokud to znamená současně, pak jedině výše zmíněná rozdvojka Jack 3,5 M > Jack 3,5 2 x F, pokud tím míníš mít možnost volby, pak viz výše.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Přehrávat na dvou zařízeních současně možné je, ale jedno z nich může mít zpoždění a mohou být problémy s mikrofonem.
Zkus raději utilitku https://audioswit.ch/er , která ti umožní nastavit klávesové zkratky pro jednotlivá zařízení. Pak i klidně během hry můžeš přepínat mezi repro a sluchátky.
Abych popsal lépe situaci.
Momentálně mám sluchátka zapojeny v zeleném jacku a reproduktory v modrém, takže mi dokážou obě hrát souběžně. Před nějakou delší dobou jsem měl USB sluchátka, ale prostě mi strašně vadilo, jak musím překlikávat výstup zvuku.
Například hraji večer nějakou hru a zvuk mám na repro, ale abych nikoho nerušil, tak fyzickým tlačítkem vypnu repro a nasadím sluchátka, v ten moment mi hraje zvuk ve sluchatkach a nemusim minimalizovat hru abych musel překliknout zvukový výstup.
Ve výsledku potřebuji jen vědět jestli USB sluchátka nějakým způsobem dokážou hrát souběžně s repro zapojenými přes 3.5 jack
Pokud ne, tak opět koupim sluchátka na jack a je vše vyřešeno
Však přes ten https://audioswit.ch/er si můžeš nastavit klávesovou zkratku, která bude fungovat i během hry. Když nebudeš chtít nikoho rušit, pouze nasadíš sluchátka a zmáčkneš nějakou kombinaci kláves (kterou si můžeš nastavit podle sebe). Repro ani nemusíš vypínat.
Zdravím,
sháním sluchátka typu pecky s připojením pomocí Bluetooth na poslech hudby a filmů, výjimečně telefonování s cenovkou do 2000Kč. Díky za pomoc.
moje stávající sluchátka AudioTechnica ATH-M20x už mám nějakou dobu a začínají dosluhovat – pěny na uši jsou popraskané a zvuk už mě taky úplně neoslovuje.
Hledám proto něco nového. Důležité je, aby neměly mikrofon, protože mám externí, co...
Poslední příspěvek
Sluchátka Fiio JT1 jsem objednával z e-shopu Techhouse, kde byla dodána krásně a bezpečně zabalená. Už první dojem byl skvělý!
Po vybalení a nasazení jsem byl mile překvapen – sedí perfektně a jsou neskutečně pohodlná, zejména v porovnání s mými...
Ahoj, rozhodl jsem se pro přesun mé pracovní náplně využít Macbook.
Avšak bych nechtěl s Macbookem tahat i kabel pro poslech hudby.
Rád bych využil bluetooth sluchátka. Hodně se mi líbí Airpody Max. Ale tolik peněz za to opravdu dávat nechci....
Poslední příspěvek
Sleduj obchod Odkarla.
Airpody Max mam za 2000 Kc i s originalni krabici, bylo jen nutne vymenit akumulator.
Zdravím. Hrál jsem před časem tuhle hru a pak jsem asi půl roku dal od ní pauzu. Teď jsem chtěl pokračovat ale ....nejde spustit/viz. foto/. Ověřil jsem na Steamu integritu souborů...nic.Aktalizoval ovladače...nic. Tak jsem ji odinstaloval znovu...
ahoj, už asi půl roku mě nejde spustit hra fortnite , vždy to skončí hláškou spuštění hry se nezdařilo, kod chyby 20002 nelze vytvořit službu OpenService failed: 5.
Už jsem zkoušel snad všechny možné návody jak hru zpustit: odinstalováni hry,...
Poslední příspěvek
Ahoj ,
problém vyřešen, jednoho dne na mě vykoukla hláška jestli nechci nainstalovat armoury create i když jsem ho měl nainstalovaný a používal , i tak jsem dal nainstalovat. Program se přeinstaloval a když jsem chtěl spustit fortnite tak se chybová...