Tvůj JOB??Prozraď,kde makáš ;)

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Odpovědět
george
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Re: Tvůj JOB??Prozraď,kde makáš ;)

Příspěvek od george »

Blue Spirit je slavný, tady je článek, snad jsem tu jeho myšlenku nepokazil... čtěte tady :D
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

Svatá slova. Kdysi mě, přes můj neskutečný pubescentní odpor, táta domlátil k maturitě. Po jejím absolvování jsem si slíbil, že se již nikdy nebudu nic učit. :idea: Po vojně mi došlo, že pokud budu chtít prachy, musím být lepší, než ostatní a to v mém oboru bez učení nejde. Dneska jsem na půli cesty, mezi 40-50 a objednal jsem si učebnice skoro za tři litry... :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
guest

Příspěvek od guest »

Karel Schwarzenberg mi tam nesedí, i když si ho velmi vážím. Dodám Ti jiné foto. Karel Schwarzenberg mi pořád přijde, jako že všechno ví, ale ono to až tak nefrčí.
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ltb »

Hezké, gratulji :-)
p.s. jen mohli v odkazování na zdroj přidat i pomlčku (ne PcHelp.cz, ale pc-help.cz ;-) )
george
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od george »

To BlueSpirit>
neměl jsem jiné foto, Karel Schwarzenberg má už 2 fotky, nemáš Otakara Motejla bez cigarety, nebo jinou ve vyšší kvalitě.? Když nebude, na řadě je krasavice v plavkách u moře, co hraje badmington. Nemám tvoje ICQ, nemohl jsem to konsultovat online.

To ltb:
odkaz upraven s pomlčkou. :smile:
Klikací odkaz bude funkční v dobrých odkazech SkalWebSite průměr návštěv je 250 denně, u dobrých článků až 300.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
guest

Příspěvek od guest »

george píše:To BlueSpirit>
neměl jsem jiné foto, Karel Schwarzenberg má už 2 fotky, nemáš Otakara Motejla bez cigarety, nebo jinou ve vyšší kvalitě.? Když nebude, na řadě je krasavice v plavkách u moře, co hraje badmington. Nemám tvoje ICQ, nemohl jsem to konsultovat online.

To ltb:
odkaz upraven s pomlčkou. :smile:
Klikací odkaz bude funkční v dobrých odkazech SkalWebSite průměr návštěv je 250 denně, u dobrých článků až 300.

Nechej to jak to je. Nečetl jsem Tvůj komentář a všeš jsem uspěchal. Trochu se stydím, že mne srovnáváš s lidmi jako je K.S. anebo O.M.. Nesahám jim ani po kotníky.

Bylo by lepší, kdyby ty odkazy byly aktivní a uprav i odkaz na PC-Help.

Dále No coment.
Naposledy upravil(a) guest dne 22 čer 2008 04:05, celkem upraveno 1 x.
guest

Příspěvek od guest »

karlos píše:Svatá slova. Kdysi mě, přes můj neskutečný pubescentní odpor, táta domlátil k maturitě. Po jejím absolvování jsem si slíbil, že se již nikdy nebudu nic učit. :idea: Po vojně mi došlo, že pokud budu chtít prachy, musím být lepší, než ostatní a to v mém oboru bez učení nejde. Dneska jsem na půli cesty, mezi 40-50 a objednal jsem si učebnice skoro za tři litry... :wink:

Co je to za knihu? Dnes je to za ty knihy palba.
Karlosi Ty to zvládneš, ostatné to máš v podpisu.
george
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od george »

Dobré myšlenky a moudra zkušených a kvalitních lidí je třeba šířit, což pečlivě dělám. Vzácných osobností je málo.
Problematické existence se povalují všude a to i na internetových forech, ale jsou i únavným zpestřením konverzací na netu.
Ti jsou řazení mezi sociální pathologie netu a problém je rozebírán v příslušných sděleních na stránkách bloggu. Stačí číst a hledat. Nerad bych se někoho dotkl tak Vtipem a optimismem k duševnímu a tělesnému zdraví
Fox8
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od Fox8 »

To Weslo: Heh sice reaguji trochu opožděně, ale kolik v práci dostáváš, jestli děláš u O2tak mam od Vás net a je to hrůze :D za nehorázné prachy mi to pořád nejde :D někdy se nenačítají stránky a někdy mi to nešlo vůbec a to jsem se dušoval že u Vás končím. Až jednoho dne mi oznámili, že O2 ADSL končím a pokud zde bude signál na wifi jdu na něj pokud ne skončím zase u Vás. Měl by jsi tam zamakat ať mi to jde na 100% jinak si tam na tebe postěžuji :D
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Mana
Level 2
Level 2

Příspěvek od Mana »

Chtě
Danator
Level 2
Level 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danator »

Programátor
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomina »

to Danator: Pověz, jaký je život programátora ??
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (Off topic)“