tak ty jsou goood.Škoda že podlošku a ani myš nepotřebujuiLucas píše:hm..já mám tu nejhorší myš od Geniusu a stůl mám nějakej z masivu (druh teda nevim) ale podložku nepotřebuju
edit: i když přemejšlim že bych si mohl sehnat nějakou tuhletu![]()
![]()
http://www.made-in-china.com/image/2f0j ... -Girl-.jpg
Podložka pod myš
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Podložka pod myš
Myš nějaký škaredý genius a podložka stůl, na kterém jsou drobky od rohlíku,chlebu a jak tam ted čumim, vidím že jezdím po kolečku od kafé
měl bych to asi umít ...
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
Myš (podložka) a klávesnice mají u mě vysokou prioritu (k čertu s nadupanou GK, když bych při surfování dlachnil nějakou vrzající ustřelovací hrůzu a dřel s ní po stole), takže jsem si ke své prvohorní myši (absolutně mi padne do ruky) Logitech MX1000 pořídil kvalitní podložku Razer s restpadem a ruka je jak v bavlnce, zápěstí nebolí a snad jsem aspoň trochu oddálil syndrom karpálního tunelu. 
Podložka: látková

Myš: MS IntelliMouse Explorer 4.0

Myš: MS IntelliMouse Explorer 4.0

- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Používám tuhle http://www.alza.cz/bezdratova-opticka-i ... d71356.htm
Má výhodu,že je prakticky bezdrátová a přitom nepotřebuje baterie.Taky má výbornou funkci dvojklik.
Má výhodu,že je prakticky bezdrátová a přitom nepotřebuje baterie.Taky má výbornou funkci dvojklik.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
já mám toto

ne tu nepoužívám ale mám ji doma a koncovka je kupodivu ps2 no ale jinak používám Genius Navigator 535 mám ji druhým rokem a spokojenost a jako podložku mám stul z dřevotřísky kterej je potaženej takovou tou napodobeninou dřeva

Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
No jak tak koukám na ten obrázek, tak žádnou koncovku už ta myška nemá :)
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
btw: když sem tu myš co mám na obrázku viděl poprvé chytil sem záchvat smíchu
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Logitech MX310 a Func sUrface
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
Aha. Tak to pak joozao píše:to není ono to je tuším ustřihlej lpt kabel už nvm co se mě válí/válelo po stole je to stará fotka a ta myška je furt funkční
Jj, taky jsem se pobavil. Třeba kolega v práci používá ještě kuličkovou myš a dost jsme se mu smáli. Ta tvá myška je ale terno...zao píše:btw: když sem tu myš co mám na obrázku viděl poprvé chytil sem záchvat smíchu
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Já mám starší typ Trust, ale zas tak starej není. Jóóó, ta myš už toho zažila... kdybych sem dal kvalitní fotku, tak se divíte, že to ještě funguje.
Pořád se ale nerozpadá. Je optická a má 5 tlačítek, podložku nepoužívám.
Jinak k těm "podložkám": To jsem ještě fakt neviděl, co ty lidi dnes nevymyslej.
Nějak si nemůžu představit, jak bych s tou podložkou mohl hrát nějakou extra hard střílečku. 
Jinak k těm "podložkám": To jsem ještě fakt neviděl, co ty lidi dnes nevymyslej.
Přes 4 roky stará optická Genius myška.nuggett píše:Tak já Vás asi všechny předčím. Mám asi 3,5 roku starou optickou myšku...
Nějak nepasuje do ruky, potřebuju pro leváky dost velkou a snad i herní.
Podložku nemám, nejsem na ní zvyklý a nevidím důvod ji použít.