Jako je pravda, že když jsem si teď prošel starý nepoužívaný Seznam email, tak je tam dost scamu, kde si hrají na Microsoftu a dost se ty maily podobají. Ale to je spíše chyba Seznamu, že to nedává do spamu. Na Gmailu se mi to nikdy nestalo.
Samozřejmě ta rada o automatickém neklikání a smazaní je nesmysl. Nejdříve zjistit originalitu, přečíst, zjistit kam vede link ještě před kliknutím. Těch rad jak správně postupovat a rozeznat scam je na netu hodně.
AMD RYZEN 7 9800X3D @ PBO2 + ALF II 240 | ASUS ROG B650E-F | GIGABYTE RTX 4080 EAGLE OC 16GB @ 2820/23400MHz | Kingston FURY Beast 64GB @ 6000MHz, CL30 | Samsung 9100 PRO | Corsair HX1000 | be quiet! PB 500 FX | OLED 240 Hz QHD 27" LG Display
HTC Vive Pro 2 https://www.3dmark.com/3dm/136150474 25378 bodů https://steamcommunity.com/id/johny66cz/
A6 3.0 BiTDI, 313 koní, 650 Nm, 0-100 za 5,1s
To je otázka pohledu a preferencí.
Adresa odesílatele může být podvržená. Link v mailu může směrovat jinam. A konečně, cílový server může být napaden. Proto je jediná rozumná rada na žádný odkaz neklikat.
Jít na stránky mrkvosoftu a dohledat podmínky používání je správná cesta. Klikat na odkazy je nesprávná, a taky se to už mnoha uživatelům vymstilo. Občas to dokonce proběhne medii, takže byste mohli být informováni.
Ze zkušenosti vím, že pokud uživatelům přepošlete mail s varováním např. od nukibu, 98% z nich ho bez čtení smaže. Ovšem, pokud jim přijde "zajímavý" mail s odkazem, 80% z nich klikne. Obvykle to není problém, stačí se podívat do logu proxy, co zablokoval. Doma ovšem proxy nemáte.
Guru to prostě vidí jinak.
Dobrý den,
potřebuji vytvořit jeden souhrnný vzorec (viz 4) v Excel 2016; kdy budou zohledněny následující podmínky.
Pro jednotlivé kroky jsem si postupně rozepsal vzorce, viz příloha, nedaří se mě je však kombinovat v jeden.
1) Když sloupce B a C...
Poslední příspěvek
Ono se to nezdá, ono to chaotické je:
Ke druhému příkladu vzorec s komentářema:
=ZVOLIT(
POČET(B8:C8) + 1;
; // obě buňky prázdné
x ; // v jedné buňce je číslo
KDYŽ( // 2 čísla
NEBO(
A(
POČET(B8:C8) = 2; // zbytečné, to je tady vždy...
Ahoj prosím vás o informace k zakoupení Microsoft Office 2024 na Aukru. Nevím kterého výrobce si vybrat. Potřebuji poradit jak zjistím že daný prodejce existuje x let namísto někoho kdo je na Aukru chvíli a nedá se s ním počítat že je ok.
Poslední příspěvek
A na základě těchto rozhodnutí soudního dvora EU se Microsoft v Helsinkách v roce 2017 vyjádřil, že v rámci EHP může být software redistribuován bez souhlasu nositele práv za splnění určitých podmínek...
.
Dobrý den, zkoušel jsem se dostat do nouzového režimu se sítí a když jsem se dostal do Windows Recovery Environment tak mi nešla ani klávesnice ani myš. To by mělo být způsobeno aktualizací windows 11, a to KB5066835. Byla již vydána opravná...
Poslední příspěvek
Dnešní aktualizací KB5068861 se ten problém s myší a klávesnicí ve WinRE dal dopořádku.
//Ltb: offtopic diskuze smazana dle pozadavku autora, tema uzamknuto (ikona fajfky ve foru momentalne chybi, vratime ji zpet az s finalnim updatem fora, diky...
Nedaří se nainstalovat aktualizace 2025-09 Kumulativní aktualizace pro Windows 11 Version 24H2 které se mi neustále stahují a pak neúspěšně aktualizují.
Zobrazuje se že je to kvůli Vypršení platnosti certifikátu zabezpečeného spouštění systému...
Poslední příspěvek
Nejnovější aktualizace je tato:
Zkus nainstalovat ručně tuto.
Pokud nepude tak už jsem tu psala jak postupovat.