Já kupoval nedávno ten novej alderlake i3-12100f k tomu Asus b660m, to mě vyšlo na necelých 6 tisíc. Grafika za 3 tisíce z bazaru (gtx970), ramky 1500 2*8gb, zdroj ten jsem už měl.
Takže jsem vyměnil komplet vše kromě zdroje za nějakých 12 tisíc.
Samozřejmě ssd a HDD jsem už měl ze starého pc.
Výkonově si nestezujiy, hraju jen csgo
Já kupoval nedávno toto, disky, skříň a zdroj jsem neměnil:
Gigabyte B560 HD3 ATX So.1200, cca 2500 Kč
Intel i5 11400F cca 3700Kč
16 GB DDR 4 Crucial 3200 MHz cca 1200Kč
Tyhle komponenty stojí tak nějak pořád stejně, jen ceny grafických karet se pořád mění, nyní ceny klesají.
Dneska bych už asi volil Intel 12. generaci.
a ještě dotaz, koukám na tu grafiku Zotac GTX 980 Ti AMP Extreme, sice je starší ale ve srovnávači mě to pořád hází velká hodnocení, halvně např. vs geforce-gtx-1650
Pokud budou pasovat úchyty na rozteč v základní desce, pak bude chladič pasovat. Pokud tu grafiku někdo prodává za rozumný peníze, tak ji vezmi. Gtx 980 má větší spotřebu, cca 165W oproti 75W u Gtx 1650.
Ahoj, zakoupil jsem nove monitory 2K ale moje GPU RTX3060Ti je na to pro hry již poněkud slabší, muj rozpočet je cca 15K, Děkuji za rady, PC je v popise
Poslední příspěvek
Jestli chceš mít pokoj na delší dobu, tak bych šel do 16GB. Navíc nikdy nevíš co si budeš chtít zahrát i jinýho.
ale nechce mi fungovat monitor i když je zapojený v grafické kartě ale když změním...
Poslední příspěvek
No, tazatel píše, že je to nové PC, takže je ten počítač nejspíše sestavěný teď.
A pokud se ti nic nezobrazuje už od samotného zapnutí PC, tak to není ovladači grafické karty. Takže na tvém místě bych si zkontroloval zda je opravdu vše správně...
potřeboval bych poradit při výběru nové televize. Rozpočet bych si představoval kolem 25k. Chtěl bych vyzkoušet nějakou OLED, poradili byste mi z čeho bych si měl vybrat?
Mám v plánu koupit nějakou IPTV a popřípadě nějakou streamovací...
Poslední příspěvek
Pokud se spokojis s velikostí, tak proč ne. Je to OLED a má 100hz. Za ty peníze lepší nesezenes.
Ahoj, dal by mi někdo tip na dobrá sluchátka? Cena kolem 2500. Nechci pecky, sloužily by na poslech při cvičení (posilovna i běh), takže musí pevně sedět na hlavě. Ideální dlouhá výdrž a bezdrátové.
Máte někdo představu?
Díky moc.
Poslední příspěvek
Mně u těch Marshallů přijde že se tam ucho nevejde :D
Ahoj na techpowerup AMD Radeon RX 9070 a AMD Radeon RX 9070 XT mají být v prodeji od 24 ledna a nVidia GeForce rtx 5080 a nVidia GeForce rtx 5090 a nVidia GeForce rtx 5090 D mají být v prodeji od 30 ledna.
Na Alze už mají informace jen pro nVidia...
Poslední příspěvek
Hardwarove chyby to byt nemohou, prodejci uz maji karty ve skladech. Jak by vyresili hardwarove chyby karet, co uz jsou davno vyrobene?